Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Snowboard Czechy
ErwiN • 2015-02-23, 18:51
Co prawda sadistic to sadistic i mało tutaj takich filmów ale od czasu do czasu chętnie sam bym pooglądał czyjeś zajawki
Niestety nie ma złamań, krwi ani nic z tych rzeczy.
Pozdrawiam wszystkich co mają jakieś zajawki i wkładają w to całe serce!
Materiał własny.
Miejsce: Červená Voda, Czechy
Muzyka: Disclosure - Help Me Lose My Mind (Mazde Remix)
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ellsworth 2015-02-25, 7:43
ErwiN napisał/a:

Niestety nie ma złamań, krwi ani nic z tych rzeczy.

No to nawet nie włączam. Narty/snowbord to okazja do nagrania tylu spektakularnych faili że szkoda czasu na oglądanie czegoś innego.
Zgłoś
dombro22 2015-02-25, 8:49 4
skoro ten filmik się przyjął, wrzucę swój filmik a co do kijków, są potrzebne do jazdy i ręce są czymś zajęte a nie dyndają bez celu. oto on :
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-25, 9:05 4
Nie no, fajna zajawka (sam trochę na snowboardzie jeżdżę) ale co ma przedstawić ten film? Że byłeś w Czechach? Czy, że masz GoPro? Przecież poza przeciętnym zjazdem kompletnie nic się nie dzieje.
Zgłoś
Krak 2015-02-25, 9:45 4
Co za gówno..tak stok marnować na szuranie zamiast choć raz werżnąć kanty.
Zgłoś
wst91 2015-02-25, 10:12 1
Kolega na nartach jeździ okropnie. Nie wiem czy w którymkolwiek momencie pojechał czysto na krawędzi. Nie mówiąc już o tym, że cały czas siedzi na tyłach i rozpoczyna zakręt z tułowia.

O twojej jeździe nie można za wiele powiedzieć poza tym, że omijasz wszystkie przeszkody
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-25, 12:08
Też w tym roku zacząłem jeździć na snowboardzie, super sprawa, na następny rok kupuje własną i może wybiore się do zakopanego na jakiś wiekszy stok. Jakie ceny są tam w czechach?
Zgłoś
ErwiN 2015-02-25, 12:35
Usatysfakcjonowany napisał/a:

Też w tym roku zacząłem jeździć na snowboardzie, super sprawa, na następny rok kupuje własną i może wybiore się do zakopanego na jakiś wiekszy stok. Jakie ceny są tam w czechach?

650 koron (bilet normalny) na cały dzień
Można kupić ulgowy za 450 koron czy coś koło tego
Zgłoś
misiunio1234 2015-02-25, 12:42 3
cucsoniuss napisał/a:

po pierwsze, primo
na nartach sie jezdzi uzywajac kijkow

Darksaider napisał/a:

Ten kto twierdzi, że kije przeszkadzają i są zbędne jest dla mnie kompletnym laikiem. Na alpejskich stokach tylko Polacy jeżdżą bez kijów. W świecie narciarskim jest to uznawane za kompletne faux pas, które świadczy o braku umiejętności

Ojejku, laboga! Borze Sosnowy. Faux pas... Straszne... Na pielgrzymkę do mekki trzeba pójść żeby to odkupić!
Mam w dupie za kogo mnie uważasz - dla mnie liczy się to, czy sprawia mi to frajdę, czy nie. A narty to już od paru lat nie jest sport "elyty", a taki sam jak piłka nożna czy koszykówka - sprzęt jest łatwo dostępny, w miarę tani, stoków też się trochę (nawet na nizinach) porobiło i co? Dupa boli, że "to już nie to, co w siedemdziesiątym siódmym?". Faux pas... Idź pan w ch...

Do autora postu - fajne, że się dzielisz tym, co Ci sprawia frajdę. Kto chce - niech ogląda, reszta może scrollować dalej. Zazdroszczę takich warunków, mi w tym roku narty było dane założyć tylko 2x i to w kiepskich warunkach śniegowych.

Darksaider napisał/a:

pozdrawia instruktor PZN.

Pozdrawia Prezydent Federacji Rosyjskiej
Zgłoś
321haribo 2015-02-25, 12:57
Byś zrobił kickflipa chociaż na tej desce
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-25, 13:00
9zajac9 napisał/a:

ErwiN, za rok mam zamiar wybrać się właśnie gdzieś w alpy. Już się doczekać nie mogę. xD
Muszę zainwestować w GoPro czy jakieś inne gówno bo sam bym coś wrzucił od czasu do czasu. Ostatnio zacząłem właśnie katować szybkie zjazdy na gigantówkach i w tym roku udało mi się osiągnąć 135 km/h według gps, oczywiście nie jak połowa dzieciaków na krechę i do przodu, raczej takie rzeczy staram się robić na pustym stoku i z głową ale może mimo tego coś kiedyś na harda uda się wrzucić lub ktoś ze znajomych to zrobi jak ja nie będę w stanie ^^

Gps mocno przekłamuje prędkości ze zjazdów z górek - nieważne już na czym byś śmigał (info od zioma zajmującego się programowaniem softu do urządzeń gps).

Żeby dobić do 135 km/h musiałbyś przejechać na krechę całą czarną trasę dwu - dwu i pół kilometrową (chyba, że jeździsz na krawędziach jak zawodowcy)... A tego zapewne nie zrobiłeś, bo wylądowałbyś w końcu na jakimś drzewie . Gdybyś dobił do 80-90 już mógłbyś uznać to za niesamowity sukces.
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2015-02-25, 13:08
jezu, ale slabe to....
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-25, 13:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-25, 15:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-25, 16:32 1
Cytat:

Polecam wybrać się do instruktora to Ciebie nauczy jak jeździć na nartach.

Raczej nie nauczy, bo poprostu wiekszosc instruktorow w Polsce jak i za granica nie potrafi jezdzic...
Zgłoś
KhorneFlakes 2015-02-25, 16:34
Dupa, mojej zajawki nie pokażę na filmiku, bo się nie da. Piszę książkę :/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem