👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Byłem świadkiem podobnej sytuacji kilka lat temu i sprawcą został uznany ten co włączał się do ruchu.
Majonez przecież piszą że merc ma ustąpić pierwszeństwa wszystkim nawet tym co łamią przepisy. A tak w ogóle masz prawko?
@up
No on będzie miał, a ty nadal nie. Wtedy będzie miał nawet więcej racji niż teraz.
No on będzie miał, a ty nadal nie. Wtedy będzie miał nawet więcej racji niż teraz.
widać, że są szpece od wszystkiego ale krótko i zwięźle w punktach
-opel popełnił wykroczenie, dostałby mandat
-za spowodowanie kolizji obwiniony byłby mercedes, bo wymusił pierwszeństwo
-kto uważa inaczej powinien zanieść w zębach prawo jazdy na najbliższą komendę
Widziałem w tv na którymś z programów gdzie jeździ TV z policją taką sytuację i niestety ale winna była osoba włączająca się do ruchu, nawet jakby gość zapierdzielał pod prąd(taki mamy system w Polsce :E)
-opel popełnił wykroczenie, dostałby mandat
-za spowodowanie kolizji obwiniony byłby mercedes, bo wymusił pierwszeństwo
-kto uważa inaczej powinien zanieść w zębach prawo jazdy na najbliższą komendę
Widziałem w tv na którymś z programów gdzie jeździ TV z policją taką sytuację i niestety ale winna była osoba włączająca się do ruchu, nawet jakby gość zapierdzielał pod prąd(taki mamy system w Polsce :E)
@Jinn Jak już wcześniej napisałem w innym poście, co by było gdyby był to pojazd uprzywilejowani? Uznał byś, że mógł wjechać na drogę tym mercem nie patrząc czy coś nie jedzie nieprzepisowo pod prąd? Nikt tu nie kwestionuje winy w zachowaniu kierowcy opla, lecz zwraca uwagę, że kierowca merca nie popatrzył co dzieję się z prawej strony
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie