ten kraj ma nam pomagac w walce z ruskimi? jakos tego nie kupuje...
ogolnie to mamy przej🤬e jezelic chodzi o polityke.

To na pewno Kalifornia, a nie Berlin, Kolonia, czy Bruksela?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
0rion napisał/a:
ten kraj ma nam pomagac w walce z ruskimi? jakos tego nie kupuje... ogolnie to mamy przej🤬e jezelic chodzi o polityke.
Geopolitycznie skazani na obsranie z każdej strony

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
0rion napisał/a:
ten kraj ma nam pomagac w walce z ruskimi? jakos tego nie kupuje... ogolnie to mamy przej🤬e jezelic chodzi o polityke.
To nie ten kraj, tylko j🤬e czarnychy do odstrzału, albo wyzbierania i wrzucenie do oceanu.
Cz🤬chy nie potrafią pływać.
0rion napisał/a:
J🤬 co tam się dzieje. Mają kasę i sprzęt a swoich murzynów trzymają u siebie. To dobry układ. Gdyby było odwrotnie, to nie byłoby tak fajnie.
K🤬a też chciałbym komuś rozp🤬olić auto i polać benzyną.. To moje skryte marzenie
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."

podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:
K🤬a też chciałbym komuś rozp🤬olić auto i polać benzyną.. To moje skryte marzenie
Zostań trans-cz🤬chem-uchodzcą i wio do Brukseli.
Wiejskie dyskoteki tak wyglądały w '90-tych.
Mordobicie, spalony Polonez, uciekanie przed Policją i nap🤬lanie się z obcymi. Osobiście skakałem po dachu Astry, gdy właściciel zjarany trawą siedział za kierownicą i się cieszył. Zap🤬lanie 180km/h środkiem wioski, oczywiście kierowca naj🤬y jak szpadel. Do Focusa weszło 11 chłopa i pojechaliśmy na następne balety. Urwany film i pobudka w chacie jakiejś laski 70km od mojego miasta...
Do dziś nie oddałem jej pożyczonej kasy na bilet
Mordobicie, spalony Polonez, uciekanie przed Policją i nap🤬lanie się z obcymi. Osobiście skakałem po dachu Astry, gdy właściciel zjarany trawą siedział za kierownicą i się cieszył. Zap🤬lanie 180km/h środkiem wioski, oczywiście kierowca naj🤬y jak szpadel. Do Focusa weszło 11 chłopa i pojechaliśmy na następne balety. Urwany film i pobudka w chacie jakiejś laski 70km od mojego miasta...

Do dziś nie oddałem jej pożyczonej kasy na bilet

__Tux__ napisał/a:
j***ć co tam się dzieje. Mają kasę i sprzęt a swoich murzynów trzymają u siebie. To dobry układ. Gdyby było odwrotnie, to nie byłoby tak fajnie.
racja racja, niech ich sobie tam trzymaja xd byle tylko do polski tego sie nie nazjezdzalo. coraz czewsciej ostatnio w tv jakis lewackich reklam z wizerunkiem czarnoskorych itp jap🤬le.