👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@kamiliza: mnie rowniez rozbawil: to sie nazywa czarny humor
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

mam pomysł na interaktywny słownik języka polskiego-do hasła "głupota" powinna być dołączana definicja w postaci murzyna

chociaż wiem że mówi po angielsku i gestykuluje zwykłą łyżką i szklanką to i tak wygląda jakby rzucał jakieś szamańskie zaklęcie
Polecam taki oto challenge (będzie ich mniej po świecie chodziło): 1 gram cezu i szklaneczka wody
Po efekty zapraszam na Youtube z hasłem Caesium in Water (multiple cameras) hehe:)

Po efekty zapraszam na Youtube z hasłem Caesium in Water (multiple cameras) hehe:)

Tego się nie da zrobić, jak ktoś nie jest w temacie to niech wsypie do szklanki sodę i wleje trochę octu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie