W sumie ja to p🤬lę bo można było obejrzeć tylko pierwsze 45 sekund.
reszta się powtarza.
reszta się powtarza.
Sokół utonął w k🤬ach, pono p🤬li, ogólnie powiedzieli do kamery to co ja mam ochote powiedzieć im.

jak nie macie co mówić to wyp🤬alajcie i nie odzdzywajcie sie wogóle !!

elokwencja durniów z hip hopa mogła by zawstydzić całą Twoją rodzine ziom. oczywiście nie o wyżej pokazany przykład mi chodzi.
K🤬a dwa śmiecie się odezwały o poziomie intelektu niższym niż puszka po paprykarzu szczecińskim.
Wyp🤬alać kmioty. Wypowiedzi tak samo inteligentne, jak te wasze przygwizdy.
Wyp🤬alać kmioty. Wypowiedzi tak samo inteligentne, jak te wasze przygwizdy.

Poziom wypowiedzi naprawdę niski.. ale mało kto mądrze się wypowiada będąc ciągle naćpanym. Matuch90, Baza, myjdupe i reszta pedałów którzy bronią ich mądrości po obejrzeniu tego nagrania wyp🤬alajcie na YouTube tam macie swoje wspólne grono wzajemnej adoracji w którym można tylko wypowiadać się pozytywnie i besztać każdą osobę która ma odmienne zdanie, tam jest wasze miejsce.
p.s
Bierzcie się w aucie geje.
p.s
lubie_w_cycki >> przecież to ty (jak sam o sobie piszesz) lubisz w cycki ! Więc dlaczego wyzywasz innych od pedałów, skoro sam siedzisz przed komputerem, ty spasiona męska świnio i lubisz jak ktoś cię ładuje w spasione, zapocone męskie cycki.
No i do kogo ty k🤬a startuje ?? No do kogo z🤬bie ??
No i do kogo ty k🤬a startuje ?? No do kogo z🤬bie ??

lubie_w_cycki napisał/a:
Poziom wypowiedzi naprawdę niski.. ale mało kto mądrze się wypowiada będąc ciągle naćpanym. Matuch90, Baza, myjdupe i reszta pedałów którzy bronią ich mądrości po obejrzeniu tego nagrania wyp🤬alajcie na YouTube tam macie swoje wspólne grono wzajemnej adoracji w którym można tylko wypowiadać się pozytywnie i besztać każdą osobę która ma odmienne zdanie, tam jest wasze miejsce.
p.s
Zaloze sie, ze poza 'w aucie' nie slyszales zadnego kawalka wojtka sokola albo moze i slyszales ale jestes tepym c🤬jem i nie mozesz zrozumiec o czym nawijal albo ewentualnie robil to za szybko albo ostatecznie j🤬 cie w ryj i dlatego go nie trawisz bo zagral z toba w gre zwana lodem gdzie punkty naliczane sa klaszczac jajami o brode ( masz ja tak wyprofilowana od k🤬sow, ze sam nazwales ja cyckami - "lubie w cycki"). C🤬j ci w ryj niedojebie
Przepraszam bardzo, skoro ja dostaje ostrzeżenie za odpowiedź na zaczepkę pana, który lubi jak się go ten tego w cycki, to ja bardzo uprzejmie proszę, żeby on też dostał.
W końcu kazał się nam (mi i innym użytkownikom) brać w aucie, nazywając nas "gejami"
Bardzo proszę o przykładne ukaranie tego kmiota, który ledwo co na forum się zarejestrował, a już ubliża stałym bywalcom.
W końcu kazał się nam (mi i innym użytkownikom) brać w aucie, nazywając nas "gejami"
Bardzo proszę o przykładne ukaranie tego kmiota, który ledwo co na forum się zarejestrował, a już ubliża stałym bywalcom.

a Poniedziałek odpowiada na wszystkie pojazdy...
Pjona hejterzy
Pjona hejterzy