Jest sobie kanion. Na samym, samiuteńkim dnie kanionu jest kamyczek. Maleńki kamyczek pod którego dnem jest poziom enteligencji tego filmu. Dzijenkójem.
"yyyyyy ja to p🤬lę yyyyyyyy" poziomu wypowiedzi doktor Polonistyki by się nie powstydził....

no z ich punktu widzenia dyskusja z kimś kto głównie w życiu zajmuje się komentowanie czy to w necie czy na ulicy nie ma sensu przynajmniej ich krytyka no i mają rację bo są troche bardziej zapracowani niż komentatorzy

No generalnie chciałem przekazać że yyyy, no tego, no się nauczcie się nie? Się rozumieć no yyy k🤬a c🤬je c🤬le no yyy tego no, no i tyle, a jak sory to było.

Jakie tanie pajace :E Oni coś mają z tym p🤬leniem - pewnie dużo wazeliny po koncertach zużywają.

Nie wiem kto to jest ale powinien się nazywać dzięcioł nie sokół.

Prawda jest taka, że gdyby naprawdę ich p🤬liło to co ludzie o nich piszą to nie wspominali by w każdym wywiadzie jak to niby mają na to wyj🤬e.
czy to sa bożyszcza tych chudych lepkow co po miescie sie bujaja w bialych czapeczkach ?

Ja w różowym swetrze będę nadal mężczyzną, a p🤬da ze złotą ketą nadal jest p🤬dą!!!!
Wojtek jest Przec🤬jem!!!
Wielkie dzięki za Promienie!
Poniedziałem też jest zajebity
Wojtek jest Przec🤬jem!!!
Wielkie dzięki za Promienie!
Poniedziałem też jest zajebity