👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Raperzy, mają mniej pkt IQ od przeciętnych policjantów więc pozostaje im rymowanie ,,wlazł kot na płot i tak dalej" do tego bit, i ciemna masa ma czego słuchać

hahaha serio ?
czekamy na twoja wrzute na sadisticka , z twoimi rymami bitami , chetnie posluchamy jacy oni to ciemna masa
, Heaters Gonna Hate

hahaha nie bawi cie rymowanie , jasne nie bawi cie rymowanie , a jedyne co ambitne Tobie udalo sie zrobic , to wrzucic glupi komentarz

[Magik] napisał/a:
hahaha nie bawi cie rymowanie , jasne nie bawi cie rymowanie , a jedyne co ambitne Tobie udalo sie zrobic , to wrzucic glupi komentarz
![]()
Nie żebym coś sugerował, ale nick zobowiązuje...

myslalam, ze jest normalniejszy -.- Za kogo on się uważa? Kasa mu mozg zzarla.

rockface123
Taki cwaniak jesteś. To pokaż że sam nie jesteś "ciemną masą"
Taki cwaniak jesteś. To pokaż że sam nie jesteś "ciemną masą"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie