Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Sokołów vs ktośtam z youtube'a
konto usunięte • 2013-08-16, 2:18
"Siemanko kochani!"

Znany w pewnych kręgach pucowaty zniewieściały kucharzyna zrzygał się przed kamerami od zapachu parówki, co bardzo uraziło producenta, który ...pozwał chłopca do sądu i sprawę wygrał.

Od tamtej pory internet oc🤬jał. Profil FB Sokołowa został zasypany spamem pod każdym zdjęciem/grafiką wrzucaną przez Sokołów. A, że ż__zi, że wszystko śmierdzi, robione z gówna itp.

Czy to jest jakaś nowa moda na hejtowanie tego, co polskie? Czy niedojeby sapią grupowo, bo fajnie jest walczyć z systemem?
Coś w stylu "pojechałem firmie od parówek, jestem gość, dajcie lakji".

A może koleś z powyższego filmiku to taki autorytet? Na jakiej planecie ja k🤬a żyję, gdzie firma ciężko pracująca na swoją markę od paru lat zostaje gnojona przez gromadę znudzonych idiotów przed komputerkami.
Przejrzałem różne filmiki tego typa, i autorytet z niego żaden. Potrawy robi średnio-marne, głos i aparycję ma wybitnie wk🤬iającą, a te jego testy to jakaś kpina (polecam test piw i zupek chińskich).
Nagle k🤬a nikt nie kupuje, nagle nikt nie lubi, a przez wyrokiem sądu wpieprzali aż im się uszy trzęsły.

Wk🤬ia mnie jak idioci lecą "za falą" i stają po niewłaściwej stronie. Typowi ewidentnie się należała kara, nawet parówki nie spróbował, zrzygał sie od samego jej zapachu, może jest w ciąży?
I która parówka na polskim rynku niby ładnie pachnie? Może któryś student się wypowie

To taki tam mój prywatny nocny ból dupy, spać nie mogę to przynajmniej poklepię w klawiaturkę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 11:58 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 12:07
Jak nie możesz spać, to poklep co innego...
Zgłoś
tranzystor 2013-08-18, 12:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Prospect0r 2013-08-18, 12:13
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 12:19 2
Chciałem napisać negatywny komentarz o tym vlogerze ale obejrzałem ten film i widzę że autor tego tematu zabawil się w manipluacje. Nikt tam nie rzygał przez kamerą, gość powiedział że mu nie smakuje ale i tak dał ocenę 2. Nie wiem dlaczego taka normalna ocena spotyka się z taką agresją. No chyba że to było ustawione w stylu "sokołów nei zapłacił za reklame "
Zgłoś
Eth 2013-08-18, 12:20 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 12:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 12:22 2
ocwpzw to coś miało mi udowodnić ?? Bo to nie jest porządna wiejska kiełbasa. To hurtowa robota. Znam ja takich co robią w jeden dzień z 500 kg kiełbasy na sprzedaż bez podatków itp.
Ale przejdźmy do samego procesu przedstawionego.
A. Woda czyli znów oszukujemy. Wodę dodaje się tylko po to aby końcowy produkt był cięższy.
B. Pekluje się mięso już zmielone. I to razem z przyprawami co najmniej dzień wcześniej ( najlepiej 3 dni )
C. 1,5 h w wędzarni.. Dzięki wędzić to ja wędzę z 4-5 godzin aby kiełbasa była uwędzona. To co pokazał to kolejna sztuczka. Wędzi tylko po to aby nadać lekki zapach wędzarni po czym parzy we wrzątku czyli znów zwiększa masę poprzez wchłanianie wody przez kiełbasę. W wędzeniu chodzi o dwie rzeczy nadanie aromatu i usunięcie wody. Gwarantuje ci że taka kiełbasa wytrzyma mniej niż wędzona 4-5 godzin. I będzie zdecydowanie mniej smaczna. Zaparzać to można szynki i boczki kiedy po wędzeniu są zbyt twarde. I ja osobiście nie używam ścinek wolę kupić szynkę i z szynki zrobić niż odpadów używać. Jak mam robić coś smacznego to tylko z najlepszej jakości produktów.
Zgłoś
Irdo38 2013-08-18, 12:26
"ciemną nocą przy niedzieli młody grypser w ciasnej celi w brudnym garze szamę warzy o dziewczynie swojej marzy"
Zgłoś
VTY 2013-08-18, 12:35 3
Zgłoś
malinowa87 2013-08-18, 12:54 5
popieram ... "rzygał" po parówkach CULINEO czy jak to się tam pisze... z Sokołowa pokazywał tatara, który wyglądał zajebiście bardzo długi czas po otwarciu, a po podsmażeniu w przeciwieństwie do prawdziwej, własnoręcznie zmielonej wołowiny (której niby w tym z Sokołowa było prawie 100%) zrobiła się różowa guma, której nie dało się zjeść! Moim zdaniem dobrze, że to pokazał.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 13:36 1
Do autora tematu. Chyba nie jesteś świadomy co oni są w stanie wpakować w swoje wyroby (niewyprosione świnie z likwidacji hodowli, mięso którego pracownicy nie są w stanie zidentyfikować, itd.), znam osoby co pracują w zakładzie i to co się nie raz od nich słyszy to budzi wstręt do samego opakowania nie mówiąc o zawartości.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 13:55 1
Gowno mnie obchodzi z czego oni robia te parowki, ale sokołowskie jem od paru lat i sa najlepsze.
Zgłoś
Voltron 2013-08-18, 13:57
Zgłoś
adamko 2013-08-18, 14:16
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem