Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba właśnie ten legendarny chiński gównolit
Inna sprawa że szlif sugeruje że to raczej wiertło do drewna

Love_is_Love napisał/a:
To chyba właśnie ten legendarny chiński gównolit
Jest to wiertło do chińskiego drewna. Wykonane z czystego chinesium.

Oo coś dl mnie lubię wiertła wiertarki ogulnie wiercić w ścianie czy w drewnie, potem kołki śruba i np. Obraz powiesić czy coś tależ z gipsu na przykład
[ Dodano: 2025-04-03, 22:57 ]
z checzykie
[ Dodano: 2025-04-03, 22:57 ]
z checzykie
Wystarczy Zachartować . Tylko trzeba znać dokładne temperatury procesu dla tego gatunku stali i mieć piec indukcyjny
Ja tam wiertło do betonu rozwinąłem 😁 wiercąc w płycie chodnikowej zlapalo kamienia a wiertło było niewiadomego pochodzenia
To jest wiertło do wiercenia w dupie
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!