Główna Poczekalnia (7) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niflheim6 2013-12-05, 20:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-05, 20:54 1
dyskusja jak na kwejku
Zgłoś
S.W.A.T 2013-12-05, 21:43
Da się cofnąć fejsbukowego lajka? Bo mi myszka się omsknęła ;/
Zgłoś
MisiekSka 2013-12-05, 22:05
Dodam swoje 3 grosze
Płynność na iOS jest świetna ale mam androida od HTC i też jeszcze ani razu nie zlagował
Zgłoś
Murzynski_Halucyn 2013-12-05, 22:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krukct 2013-12-05, 22:35
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-05, 23:36
Zgłoś
de_ent 2013-12-05, 23:36 1
na iPad'ie??? a ti ti pierdoło
Zgłoś
Necromanta 2013-12-06, 0:02
co to za nuta tak ogólnie ?
Zgłoś
jefff 2013-12-06, 1:31
"iGówno"? "Srajfon"? - Co, nie stać Cie to wielki ból dupy przez to, że inni używają?

Jeśli chodzi o stabilność systemu i niezawodność iOS bije Andka na głowę... Używałem wcześniej smartfonów na Androidzie, obecnie używam iPhone 4S... Mi zdecydowanie bardziej odpowiada iOS bo ważna jest dla mnie niezawodność i szybkość telefonu. Nie chcę czekać 3-5 sekund po kliknięciu żeby mi się np wyświetliły kontakty...

Takie małe porównanie:

1. Na ten moment iPhone 4S płynniej działa niż Samsung Galaxy S4 (nie mówię tu o jakichś grach 3D itp aplikacjach tylko po prostu o działaniu chociażby przeglądarki internetowej, wybieraniu numerów z kontaktów, przełączaniu aplikacji między sobą, działaniu dużej liczby aplikacji w tle)... To o czym mowa, skoro iPhone 4S to była odpowiedź na Samsung Galaxy S2?

2. Taki paradoks: Iphone 4S stabilniej działa z telewizorami Samsung (chodzi o łączność bezprzewodową tj. sterowanie telewizorem) niż sam Samsung Galaxy S4... ps. Testowane, pracuję w Samsungu

3. Kolejna rzecz to to, że nie znam przypadków, żeby iPhone z czasem zaczął po prostu śmigać wolniej, mulić czy coś, czego nie da się powiedzieć o telefonach z Androidem gdzie wirusy idą wraz z połową aplikacji ze Sklepu Play

4. Jeden plus dla Androida to wymiana plików np między komputerem (łatwe przenoszenie bez konieczności ur🤬amiania specjalnych aplikacji jak iTunes, po prostu Plug and Play).

W sumie zależy do czego potrzebujemy urządzenia i pod tym kątem wybieramy a nie, że jedno super a drugie całkiem do dupy...

Chcesz ściągać dużo plików na telefon (muzyka, filmy, zdjęcia) - wybierz Android.
Wkurza Cię częsta zwiecha telefonu, potrzebujesz czegoś niezawodnego w każdej chwili - tylko iOS.

Ale tak to już jest jak baran jeden z drugim nie ma pojęcia, nie używał a się wypowiada
Zgłoś
kolo2 2013-12-06, 1:41
Zgłoś
ojojoj 2013-12-06, 13:32
nie mam porownania samsung vs iphone bo uzywam tylko samsunga. ale jak ktos pisze ze samsung zamula to po prostu sciemnia. przez 2 lata uzywania starenkiego sgs2 ani razu nie zamulil sie chocby na ulamek sekundy
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-06, 22:51
Zgłoś
Rezor 2013-12-08, 23:19
Cytat:

Ipad'ie

Bynajmniej nie czepiam się brakującego 'z' tylko zbędnego apostrofu
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem