👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potrafi grać na garach - ale to normalne jest pierścionek to pewnie kobieta
M@peT napisał/a:
Android pewnie by lagował ...
Czyżby jakieś iKompleksy?

raf-ret napisał/a:
aż cud że ekran wytrzymał w tym gównopadzie
To że najnowszym sprzętem w domu u ciebie jest liczydło a dzwonisz z telefonu na korbkę nie daje ci specjalnego asumptu do nazywania iPada gównianym. Akurat jeśli chodzi o tablety nie ma sobie równego (a android ssie po same kulacze).
TruckR napisał/a:
Czyżby jakieś iKompleksy?
Stwierdzenie faktu? Mam urządzenia zarówno z androidem jak ios'em. Drugi system jest o niebo stabilniejszy i szybszy, takie są misiu fakty.
No iPad chodzi bardziej plynie i jest szybszy, Androidy mozna uzywac ale mozna sie na cos natknac.
W tym wypadku, masz za co placisz.
Wiem zaraz zacznieczie o iPhone i androidzie.
W tym wypadku, Android starczy. No chyba ze chcesz miec wszysztko bardziej przejrzyste.
W tym wypadku, masz za co placisz.
Wiem zaraz zacznieczie o iPhone i androidzie.
W tym wypadku, Android starczy. No chyba ze chcesz miec wszysztko bardziej przejrzyste.

też umiem włączyć muzykę z kompa, wyciszyć ipada i udawać, że to ja gram

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie