Somalijscy inżynierowie konstruują czołg według najnowocześniejszych standardów światowych w sztuce militarnej, tym samym umacniając swoją potęgę militarną na terytorium Afryki wschodniej. Nawet ruskie czołgi przy tym wysiadają
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2019-01-10, 19:31
mają teraz czołgi na, które nie potrzeba pocisków przeciwpancernych tylko zwykłą 9 je podziurawisz. Gratulacje.
A widzieliście te ich mechy?
na reście zrozumiałem politykę Merkel, musimy być szybsi od Niemiec i zatrudnić ich takie perełki trafiają się rzadko
jur
2019-01-10, 20:02
okulary ochronne ma z najwyższej pułki.
Niby ok, inżynierowie i w ogóle ale bardziej potrzebna byłaby im jakaś głębinowa pompa wody a nie "maszyna zagłady".
Może Macierewicz by był zainteresowany kupnem ich dla polskiej armii.
Będzie przetarg dla Polskiej Armi
Władimir Władimirowicz już trzęsie portkami...
niech tera wbiją na tereny ISIS
Ale dmuchawkę założyli pierwsza klasa. Ciekawe czy ładowana kozimi bobkami, czy strzykawkami z HIV- em...