wojtas09999 napisał/a:
Zero muzgu nabiera nowego znaczenia
Masz 100% racji

Wkońcu Hebanowy profesor udowodnił że fe🤬zy nie mają mózgu . Kolejny mit obalony

Gdyby chodził do roboty miałby gdzie kanapkę chować
Gdyby oczywiście

Gdyby oczywiście

Wyskoczyło mi to gówno na tiktoku kilka dni wcześniej, sam chciałem to wrzucić...
Fejk, jak jasny c🤬j, zresztą całkiem niezły. Dobrego programu AI ktoś użył + ew technika "green screen". Nie ma opcji, żeby człowiek, czy nigger był w stanie jakkolwiek funkcjonować z takim ubytkiem w głowie, nawet jako warzywo. Przecie tam w ogóle nie ma mózgu... Beka z cymbałów nade mną, że wierzą w takie bajki, buahahah...
Po głębszym namyśle stwierdzam, że to jakiś scam wrzucony na srik srok w celu wyłudzenia kasy. Nigga trzyma fejk dowód, żeby było wiarygodniej i aby ludzie się nabierali.
Fejk, jak jasny c🤬j, zresztą całkiem niezły. Dobrego programu AI ktoś użył + ew technika "green screen". Nie ma opcji, żeby człowiek, czy nigger był w stanie jakkolwiek funkcjonować z takim ubytkiem w głowie, nawet jako warzywo. Przecie tam w ogóle nie ma mózgu... Beka z cymbałów nade mną, że wierzą w takie bajki, buahahah...
Po głębszym namyśle stwierdzam, że to jakiś scam wrzucony na srik srok w celu wyłudzenia kasy. Nigga trzyma fejk dowód, żeby było wiarygodniej i aby ludzie się nabierali.
wojtas09999 napisał/a:
Zero muzgu nabiera nowego znaczenia
Coś chyba o tym wiesz kolego?

leonidkacap napisał/a:
przej🤬e jak deszcz pada
Trzeba odwodnienia ponawiercać
podpis użytkownika
-----------------
Baronessa napisał/a:
Wyskoczyło mi to gówno na tiktoku kilka dni wcześniej, sam chciałem to wrzucić...
Ty żyjesz jakoś z całkowitym brakiem mózgu

Tu masz przykłady ludzi z urazami czaszki i częściowym brakiem mózgu:
sadistic.pl/ludzie-z-usunietymi-fragmentami-czaszek-vt135324.htm