👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kevin171 napisał/a:
Albo ci z ulotkami...No nic tylko po pysku lac!
Przynajmniej pracują.
Ja też kiedyś tak zaczynałem a teraz....

A tak serio to zawsze od nich (ulotkowiczów) biorę bo
zawsze byli ,są i będą jak długo będzie reklama.A ja lubię
pomagać a nie bić po pysku ludzi którzy chcą do czegoś dojść.Pijak się nie sprawdzi.Ale nie jestem idealny ,takiemu np. kevinowi171 to bym bułe wypłacił ale bardziej,że głupoty nie trawię.

Komu przeszkadzają ulotkowicze? Prace mają jaką mają, żyć z czegoś trzeba.
czy jest tutaj jakis ekspert języka FR? przeciez byli tu juz widziani eksperci nawet od fizyki kwantowej wiec tak tylko chcialem sie spytac by ktos to przetlumaczyl

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie