👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Numery widać - w sam raz materiał na mandacik (a może i sprawę karną).

A potem na rajdach Jeep'a taki wjeżdza w rzeke bo chciał sie popisać i cały silnik zalewa xD
Mini terenóweczka? ... Biedny jesteś
Chupacabra napisał/a:
Aż dziw, że taką mini-terenóweczką nie radzi sobie po schodach.
Mini terenóweczka? ... Biedny jesteś

@ Tomelo
widac ze jedyne co potrafisz to napinac sie : ).
Gdzie napisalem ze jestem hanysem i mieszkam w Katowicach, Bytomiu, Chorzowie itp?
Ale przeciez lepiej od razu kogos obrazic i czepic sie faktu(niezbyt istotnego) ze kierowca byl z Świerklańca. Jak widac atmosfera miasta zle wplywa takze na przyjezdnych, a samo miasto zbudowane jest tak jakby chcialo sie jak najbardziej utrudnic zycie kierowca.
Mieszkam w Dąbrowie Górniczej i moim zdaniem, a takze wielu innych mogacych porownac Sosnowiec i Dąbrowe, to miasto jest okreslane najladniejszym. Pomimo ze mamy u siebie Hute Katowice, a takze Łagisze(to juz Bedzin ale blisko) to nadrabiamy iloscia zieleni i zagospodarowaniem przestrzennym. Wiadomo ze do idealu brakuje ale nie mozna narzekac
widac ze jedyne co potrafisz to napinac sie : ).
Gdzie napisalem ze jestem hanysem i mieszkam w Katowicach, Bytomiu, Chorzowie itp?
Ale przeciez lepiej od razu kogos obrazic i czepic sie faktu(niezbyt istotnego) ze kierowca byl z Świerklańca. Jak widac atmosfera miasta zle wplywa takze na przyjezdnych, a samo miasto zbudowane jest tak jakby chcialo sie jak najbardziej utrudnic zycie kierowca.
Mieszkam w Dąbrowie Górniczej i moim zdaniem, a takze wielu innych mogacych porownac Sosnowiec i Dąbrowe, to miasto jest okreslane najladniejszym. Pomimo ze mamy u siebie Hute Katowice, a takze Łagisze(to juz Bedzin ale blisko) to nadrabiamy iloscia zieleni i zagospodarowaniem przestrzennym. Wiadomo ze do idealu brakuje ale nie mozna narzekac
Sosnowiec, sosnowiec ładna okolica gdyby nie GOROLE była by stolica!!!
@sklej
Masz racje, faktycznie niepotrzebnie przypieprzyłem się do rodziny.
A co do konfidentów, to zastanów się, jak to wszystko wyglądało podczas najazdu czerwonych.
Jak to mówią "oko za oko..." gorolu
Poprzestańmy na tym.
Masz racje, faktycznie niepotrzebnie przypieprzyłem się do rodziny.
A co do konfidentów, to zastanów się, jak to wszystko wyglądało podczas najazdu czerwonych.
Jak to mówią "oko za oko..." gorolu

Poprzestańmy na tym.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie