👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mówili o tym dziś w radiu.
Gość jest chory psychicznie i już go leczyli za podobne wyskoki.
Gość jest chory psychicznie i już go leczyli za podobne wyskoki.

W stolicy Gorolstwa to nie trudno się dziwić
Dobrze, że szynobusu z tego nie zrobił
[ Komentarz dodany przez: blackhunter6: 2010-08-05, 19:30 ]
No teraz trochę lepiej , subtelnie i nie dosłownie

[ Komentarz dodany przez: blackhunter6: 2010-08-05, 19:30 ]
No teraz trochę lepiej , subtelnie i nie dosłownie

Bo jemu nie chodzi o to, żeby szybciej przejechać, tylko, żeby się zajebiście pobujać...
jak na łajbie podczas sztormu.
jak na łajbie podczas sztormu.
Cosik mu się wylało spod samochodzika, dziura jakaś sie zrobiła i czarna maź wyszła... Olej? Benzyna? Bo ja wiem..

ciągle piszecie, żeby ruszyć dupę z przed kompa i zrobić coś kreatywnego, no i jest:)
piwo leci...
piwo leci...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie