fanowska piosenka z okazji Kijka prawdy. osobiście nie cierpię hamburgerów ale 3 rzeczy im się udały, muscle cars, KKK i South park

miłego oglądania. Aha, wymagany angielski.
filmik zawiera śladowe ilości pierdów, ż__ów i pedalstwa.
oczywiście zaj🤬e, i nie mniejszymi się nie dało
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-22, 19:31
Polska dla polskiego języka - won z angielszczyzną!
konto usunięte
2014-03-22, 19:53
JesusChytrus napisał/a:
Polska dla polskiego języka - won z angielszczyzną!
sie nie uważało na lekcjach angielskiego co?
konto usunięte
2014-03-22, 22:13
JesusChytrus,
Już dawno takiego bólu dupy nie widziałem. Wszędzie masz angielszczyznę, a jak ci przeszkadza filmik po ang. to po prostu scrolluj dalej, sadistic to nie twoja własność, a biorąc pod uwagę ze 50% filmików tutaj jest po angielsku, to ja nie wiem co ty tutaj jeszcze robisz.
konto usunięte
2014-03-22, 23:03
trochę gościa rozumiem, ale nie mamy na to żadnego wpływu. Siłą rzeczy dopóki będziemy się jednoczyć z zachodem angielski będzie wszechobecny, a akurat znajomość tego języka nie przeszkadza w niczym, wręcz przeciwnie dogadasz się w większości państw, co moim zdaniem jest bardzo pomocne.
Sadistic nie będzie polski, bo Polacy robią za mało zajebistych rzeczy. To nie jest trudne do ogarnięcia. Tak samo mógłbyś mieć ból dupy o to, że wypadki są z Rosji. Przecież to polski portal, chcesz mieć tylko POLSKIE wypadki, nieprawdaż? Albo niech chociaż ruski za kółkiem gadają po polsku.
konto usunięte
2014-03-23, 12:11
konto usunięte
2014-03-23, 12:12
Toć Chytrus jest trollem, ludzie...internet wam wczoraj podłączyli?
Gierka zajebista polecam !
Kijek prawdy. Dzis skonczylem, gra zajebista. By mogla byc dluzsza