Dawno? Cały czas jest coś o Rosjanach, komunistach, socjalistach, lewakach... Codziennie przynajmniej 50 postów o nich. Sadistic z portalu dostarczającego czarny humor stał się portalem polityczno-narodowym.
Postawiłbym za Kazika piwo, ale nie wystawię, bo nie podoba mi się to, jak ktoś sobie wyciera nim mordę.
Postawiłbym za Kazika piwo, ale nie wystawię, bo nie podoba mi się to, jak ktoś sobie wyciera nim mordę.
Cytat:
Cały czas jest coś o Rosjanach, komunistach, socjalistach, lewakach... Codziennie przynajmniej 50 postów o nich. Sadistic z portalu dostarczającego czarny humor stał się portalem polityczno-narodowym.

... bo jesteś tu od 3 dni

Jestem tutaj sporo więcej od Ciebie, ale nie musimy się licytować w komentarzach.

Za prawdę o czerwonej hołocie Kazikowi sto lat sto lat niech żyje żyje nam !
Sama prawda, piwko leci.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Kazik zajebisty typ. Moja ulubiona historia to o tym, jak był tak naj🤬y na koncercie, że mu nie pozwolili śpiewać i kazali z playbacku to śpiewał do suszarki

Jak powiedział stary góral Polska będzie aż po Ural, za Uralem będą Chiny, was nie będzie sk🤬ysyny!
@konradtl
Nie wiem, skąd informacje, że był naj🤬y. Chodzi o festiwal w Sopocie, a suszarka stała się legendarnym aktem wyśmiania polskiej sceny muzycznej.
Nie wiem, skąd informacje, że był naj🤬y. Chodzi o festiwal w Sopocie, a suszarka stała się legendarnym aktem wyśmiania polskiej sceny muzycznej.

@up o Konstantym Rokossowskim. Polak, który był dowodca radzieckim.

Nattfrost to pewnie nowe konto DUST.DEVIL'a bo tej czerwonej sp🤬oliny dawno tu nie wiedziałem, więc pewnie założył nowe konto