👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dawno? Cały czas jest coś o Rosjanach, komunistach, socjalistach, lewakach... Codziennie przynajmniej 50 postów o nich. Sadistic z portalu dostarczającego czarny humor stał się portalem polityczno-narodowym.
Postawiłbym za Kazika piwo, ale nie wystawię, bo nie podoba mi się to, jak ktoś sobie wyciera nim mordę.
Postawiłbym za Kazika piwo, ale nie wystawię, bo nie podoba mi się to, jak ktoś sobie wyciera nim mordę.
Cytat:
Cały czas jest coś o Rosjanach, komunistach, socjalistach, lewakach... Codziennie przynajmniej 50 postów o nich. Sadistic z portalu dostarczającego czarny humor stał się portalem polityczno-narodowym.

... bo jesteś tu od 3 dni

Jestem tutaj sporo więcej od Ciebie, ale nie musimy się licytować w komentarzach.

Za prawdę o czerwonej hołocie Kazikowi sto lat sto lat niech żyje żyje nam !

@up o Konstantym Rokossowskim. Polak, który był dowodca radzieckim.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie