konto usunięte
2014-01-20, 19:35
Jeśli to się rozpowszechni, ludzie zatracą do reszty poczucie wartości towarów. Obecnie widać to najlepiej na przykładzie iPhonów. Powoli, powolutku, parę pokoleń i człowiek nawet nie będzie świadom tego, że pelnoprawny obiad może kosztować 2-5zł i spotka nas sytuacja, gdzie iObiad z fajnym logo będzie kosztował 100 baksów a bez loga 50$, chociaż skład będzie ten sam a koszt produkcji... i tak większy od worka ziemniaków. Obecnie ludzie już zapominają albo wypierają ze świadomości, skąd się bierze mięso i jest wielki szok. Za 200 lat może zastać sytuacja, że człowiek popatrzy na jabłko i w wielkim szoku rzeknie "łaaaa! to można to jeść?!?" a co gorsza, znajdą się tacy promujący, że jedzenie naturalne jest niezdrowe, bo ma jakies witaminy, nierówną skalę zawartości norm i olaboga, jak tak zresztą to można... masz, łyknij więcej super napoju
konto usunięte
2014-01-20, 19:40
Chemia, związki chemiczne. Jak powiedział paei jeśli chcecie świecić w ciemnościach to smacznego, a ja ide na pizze. Dziękuję dobranoc.
myślę że pomoże to sportowcom którzy robią masę np. syty obiad + taki napój ,oraz osobom walczącym z anoreksją
damian955@
Ehh...bo przecież pizza to nie związki chemiczne.
WSZYSTKO materialne jest chemią.
konto usunięte
2014-01-20, 20:13
troche gówno bo równie dobrze mozna sie do kroplówki podpiąć. Jednak jest to jakaś opcja i dobrze ze takie badania sie robi.
jedzenie to czysta przyjemność, oczywiście jeśli jemy coś smacznego:)
samo poczucie smaku to imba odczucie dlaczego mam się tego pozbawiać
konto usunięte
2014-01-20, 20:54
Ale debil; jak oddzielisz pleśń od np dżemu to nic to nie daje. Wtedy i tak cały słoik jest "zarażony" pleśnią i należy go wywalić.