Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Mam nadzieję, że nie dożyjemy tych czasów gdzie nie będziemy mogli zjeść tradycyjnego schabowego z ziemniakami i kapustą. Ale pewien człowiek wpadł na pomysł jak całkowicie uniezależnić się od jedzenia pijąc tylko napój składający się z najważniejszych dla organizmu składników. Mowa o Soylencie, dziennikarz poddał się 30 dniowemu testowi by żywić się wyłącznie tym i niczym innym. Co z tego wyniknie? Możecie dowiedzieć się w poniższym dokumencie:

Dla głuchych, możecie włączyć PL napisy.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-20, 1:39 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jebus_Chytrus 2014-01-20, 2:44 9
Czy taka przyszłość nas czeka?

Zgłoś
kwasix 2014-01-20, 3:08 4
No fajnie ale dlaczego dalej tym się nie żywi?Bo jak na razie nic schabowego nie zastąpi..
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 4:23 16
Jedzenie dla przyjemności jest ok. Ale ja czekam na ten czas kiedy wstanę rano łyknę 3 kolorowe tabletki popije kubeczkiem wody i przez najbliższe 12h nie będę musiał myśleć o jedzeniu czy 2 innych czynnościach będących konsekwencjami jedzenia. Wyobrażacie sobie tą zajebistą oszczędność czasu?
Zgłoś
garota 2014-01-20, 8:24 38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 9:09 14
@garota - jak jestes takim prawdziwym facetem to zapraszam do rzezni, upoluj tam swoje miesko
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 9:18 15
Zgłoś
~Velture 2014-01-20, 12:00 5

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Polemon 2014-01-20, 13:08 3
Po 2 tygodniach picia tej pulpy rzygałbym od samego patrzenia, tak samo było z piciem odżywek, które btw były smaczne i nawet pachniały, sam pomysł dobry tyle że ludzie wolą jeść to co smaczne i ma twardą konsystencję żeby se ugryźć. Najchętniej jadłbym tylko okazyjnie dla przyjemności a nie żeby być niewolnikiem własnego gówna jak to ma obecnie miejsce.
Zgłoś
przesmiewca 2014-01-20, 13:16 19
to chemia

65 $ tygodniowo hahahah

65 $ * 4 tygodnie = 260 $

260$ * 3.06 zł ~ 800 zł miesięcznie na zarcie dla 1 osoby..

5 osobowa rodzina na miesiąc musiała by wydać

800 * 5 = 4 000 zł na samo żarcie hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

ziemniaki kupując hurtem za 80 groszy na jesieni =

4000 zł / 0,8 zł za 1 kilo = 5 TON ZIEMNIAKÓW albo cebuli na miesiąc
Zgłoś
garota 2014-01-20, 13:48
@ marek

Polowałem, zabijałem i jadłem. Nie podoba mi się zabijanie samo w sobie, ale nie miałbym z tym problemu. Zresztą mieszkam w wielkiej metropolii. Nie bardzo mam na co tutaj polować. Czasem wydaje mi się że jestem myśliwym jak upoluję świeży i dobry kawałek mięsa w biedronie czy innym biedosklepie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 14:09 24
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 18:52 1
Niestety jeżeli dalej ludzie będą się tak rozmnażać i nie będzie jakiegoś ludobójstwa/epidemii/wojny, to czeka nas bieda, głód i syntetyczne żarcie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 19:04 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem