o Platformie Obywatelskiej, katastrofie Smoleńskiej, Tusku, jego ministrach, klice która nami rządzi, stanie naszej armii itd, itd...
Nie zrażajcie się, że wywiad w TV Trwam.
Czasami warto wyłączyć TVN24 i sięgnąć do innych źródeł.
Przypominam, że Gen. Petelicki "popełnił samobójstwo" - to wersja oficjalna.
Nie wiem czy temat był czy go nie było.
W każdym bądź razie warto posłuchać tego człowieka.
Sk🤬ysyny...
Złą decyzją jest wrzucanie takich materiałów do działu, do którego mało kto zagląda. Ponadto, to jeszcze nie jest historia. A tym bardziej nie jest to dokument.
Niestety na główną pewnie to by się nie dostało, bo nie jest śmieszne ani sadystyczne.
To chyba jedyny dział gdzie mogłem spokojnie umieścić ten wywiad.
Dopiero co oglądałem zdjęcia bohaterów z powstania warszawskiego, już większość nie żyje, inteligencję wyrżnęli najpierw Niemcy poprawili po nich sługusi CCCP, prawie nie mamy pokolenia wychowanego w duchu patriotyzmu, nieliczni którzy chcą tworzyć silny kraj zarazili się wirusem samobójczym. Jednak jest nadzieja, w młodym pokolenie, które mi tej nocy wymaziało sprayem na dopiero co wymalowanym murze - tu rządzi Wisła. K🤬a mamy przej🤬e.
podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
bishfinger, akurat to zrobili ci ludzie w których nikt nie pokłada żadnej nadziei. I szczerze mówiąc nie jestem pewny czy tacy młodzi.
Ork źle mnie zrozumiałeś, ja ich nie winie choć to co zrobili jest głupie. Winie sytuacje w jakiej się znaleźliśmy i ludzi przez których tak jest.
podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
To co się dzieje (liczba dziwnych samobójstw) w kraju jest naprawdę przerażające.
A tym sk🤬ysynom na górze zależy aby było o tym cicho, ewentualnie aby śledztwo trwało możliwie jak najkrócej.
Tym co nie wiedzą przypomnę:
Bogdan Klich (aspirujący do wysokiego stanowiska
w NATO) po katastrofie Smoleńskiej sugerował naszemu miłościwie panującemu Donkowi, aby śledztwo przekazać NATO.
Donciu uścisnął się z Putinem - to wystarczyło by się rozmyślił i oddał sprawę Rosjanom, którzy de facto mogli (nie mogli, byli, są, będą) stroną w sprawie.
Nie wspominając już o tym, że bodajże gen. Gągor, który był na pokładzie aspirował na szefa NATO i miał duże szanse nim zostać. (poprawcie mnie jeśli się mylę), a reszta generałów brała udział w operacjach NATO.
Generał w tym temacie obciążał Donaldinha, ba przez Donka straciliśmy sporo na reputacji w NATO, właśnie oddając śledztwo teoretycznemu wrogowi sojuszu północno-atlantyckiego.
To jest działanie na szkodę państwa polskiego.
Mam nadzieję, że cała ta banda kiedyś zostanie godziwie rozliczona.
Wiem jak na to zareaguje większość sadoli przesiąknięta nienawiścią do Kościoła, którą wynieśli sprzed TV ale TV Trwam to jedyna niezależna telewizja i takie jest fakt a nie opinia. Co doskonale widać po osobistościach jakie zapraszają.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Dobrze że są jeszcze takie telewizje, imo im więcej nawet najbardziej bzdetnych tv tym lepiej i łatwiej wyrobić sobie opinie, bo nie zamykasz się na jednym sk🤬iałym i przesiąkniętym korupcją tvn-ie
podpis użytkownika
[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]
r................o
2013-04-11, 22:08
Ciekawe który następny Polak nieprzychylny temu j🤬emu rządowi będzie miał wypadek albo dopadnie go seryjny samobójca.
b................a
2013-04-11, 22:58
ilu z Was byłoby w stanie przeciwstawić sie wladzy i obalić ta szopke ?
d................k
2013-04-12, 1:55
Jak go zabili chciałem wpaść do parlamentu i rozj🤬 kilka osób, dla mnie ten koleś był moim ojcem którego nigdy nie miałem. Szacun dla niego ! kocham go za to jakim jest człowiekiem.
Pochować generała Petylickiego na Wawelu !
B................e
2013-04-12, 8:55
Mam szczere pytanie. Czemu widząc to wszystko co się dzieje jeszcze nie podjęliśmy działań jako naród pt "Władza w ręce ludu" i zresetowaliśmy demokracji która niestety jest fikcją...? Mam nadzieję tylko, że ten kraj poprowadzi jakiś mądry POLAK a nie te sprzedajne k🤬y. Śmierci im życzę z całego serca
Chcecie wychodzić na ulicę, a nie ma komu napisać petycji nt. powtórzenia śledztwa w sprawie śmierci Pana Petelickiego z upublicznieniem dokumentów. Gówno. Gówno, nie społeczeństwo. Spójrzmy na średnią wieku osób, które się wypowiadają. Ktoś ma powyżej 30?
To właśnie miały uczynić globalizacja i konformizacja. Sprawić, żebyśmy siedzieli w swoich małych światach, przed komputerem, z komórką. Możemy komentować rzeczywistość, ale nie mamy w niej aktywnego udziału. Mamy coraz większe wrażenie, że wszystko dzieje się poza nami i jedyne, co nam pozostało, to zgryźliwy, albo nawet obraźliwy (!), komentarz. Nie jest tak. Także my, pisząc komentarze, odbierając telefon, srając, tworzymy rzeczywistość. I straszne wydaje mi się to upośledzenie czynności społecznych. Jak to jest, że najważniejszych ludzi w kraju się dziś zabija, a obywatele nie potrafią nic zrobić, poza narzekaniem? Tu chodzi o życie. Tu chodzi o kraj. O j🤬e 38 milionów ludzi.
takich ludzi brakuje w tym kraju, niestety jak to bywa prawi leżą na cmentarzach a k🤬y mają się dobrze