podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Sm🤬chy mają słabe rozumki, a od takich "czelendży" im się całkiem pop🤬li we łbach...
Przecież to ż🤬dowski pomiot odp🤬la takie inscenizacje, a ż🤬dki tylko brudne łapska zacierają.
BushwickBill napisał/a:
ich przodkowie patrzą na to wszystko i płaczą...
Przecież to ż🤬dowski pomiot odp🤬la takie inscenizacje, a ż🤬dki tylko brudne łapska zacierają.
A może oni to dla beki robią
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Nie dziwota, że w tym zj🤬ym kraju od czasu do czasu wpada do szkoły jakiś absolwent z bronią automatyczną i robi porządek.
To zaplanowana akcja, miesiąc dobroci , zaufa im, pojdada na "wakacje" i sprzedadza ją do roboty z bawełna
miesiąc dobroci a potem sprzedadzą ja nam pole z bawełną. robia to tylko żeby mieć czyste sumienie
miesiąc dobroci a potem sprzedadzą ja nam pole z bawełną. robia to tylko żeby mieć czyste sumienie
Tetrix napisał/a:
Przynajmniej wiem, że ta gówniara nie wyrośnie na pretensjonalną na tle rasowym k🤬ę. Cała reszta opcjonalna, ale duzy dystans do siebie to oznaka ponad przecietnego IQ
Prawde pokazali i tyle
Oznaka czego? Chyba przemiany mózgu w brunatną maź. Kto nie ma szacunku do samego siebie, nie będzie szanowany przez nikogo. Dla ludzkości są bezużyteczne, nie wydzadzą białego potomstwa więc do gazu.
Za usługiwanie bambusowi kazdy z tych tam odklejeńców powinien zostać wydalony do bambusolandii albo jakiegoś getta niech zar🤬aja na śmierć... Poniewaz tylko na to zasługują te z🤬by
podpis użytkownika
Ola gringo
wszystko wina lewakow ściągających tu murzynów a nie samych murzynów
okularnik napisał/a:
wszystko wina lewakow ściągających tu murzynów a nie samych murzynów
Dokładnie. Zwierzę to tylko zwierzę, nie można winić że kieruje się instynktem.