Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Może mało sadystyczne, ale jednak przeraża
Zgłoś
AbdulWisiMiLacha 2023-02-16, 20:19 4
Jakies sp🤬oliny tiktokowe i tyle.
Zgłoś
emka9339 2023-02-16, 20:39 14
„Czarna historia”- chatki z gówna, zżeranie się nawzajem, okadzanie cipska dymem zamiast mycia i średnie IQ na poziomie ameby. Ja podziękuję za taką historię i kulturę.
Zgłoś
minions 2023-02-16, 20:41 2
Historia czarnych zaczyna się ok 15000 lat p.n.e. wynalezieniem kozich bobków do lepienia chat. Później już poszło z górki, kij z kupą, paciorki od europejczyków, banany i tak docieramy do inżynierów pontonowych okupujących GB. Tak wiele dali światu, a tak mało doceniani!

podpis użytkownika

Lets Burn!
Zgłoś
jbc_PO_lewakowTVNNiemcow 2023-02-16, 20:42
radek225 napisał/a:

Sam bym się zaopiekował taką negroidką. Lizałbym cipę, ssał sutki, ona by mi ssała c🤬ja, zalewałbym usta, dupę, cipę.

ja małpy bym nie dotknął ale jak są spermiarze co tłuste świnie r🤬ają to i małpe wyr🤬ają
Zgłoś
TENERE 2023-02-16, 20:44
zobaczyłem tylko dwa od góry i mi wystarczy, bambusowego pop🤬lenia dostali w tej ameryce

Pozdrawiam,
KKK
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2023-02-16, 20:56 4
To jest działanie z premedytacją przecież. Lewaki nagrywają takie gówna (parodiując sami siebie i przeginając), żeby pod nimi był wysryw co bardziej nerwowych ludzi i potem pokazują w "wolnych mediach" jak to prawactwo jest zj🤬e, c🤬jowe i się czepia, posługuje się mową nienawiści i w ogóle.

Najlepiej takie gówno olewać. I żeby te k🤬y co żarły po tej zaślinionej małpie dostały opryszczki.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Wiewór 2023-02-16, 20:56
Jedni noszą murzynów na rękach a inni karłowatych dyktatorów.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Saika 2023-02-16, 21:04 4
A później dziwota że się zachowują jak się zachowują. Że babcie albo młodego dzieciaka z zaskoczenia od tyłu cegłówką w potylicę.
To takie dziwne i zaskakujące przecież, jak w Maku czy w każdym innym miejscu robią szambo bo o jedną frytkę za mało ect. itp.
Nie bez powodu Afryka wciąż jest na etapie chatek z gówna pomimo zasobów i 21 wieku.
Nawet w filmie Czarna pantera pomimo tak zaawansowanej technologii i materiałów Ci dalej używali dzid. W sumie to niezły ukryty pocisk od twórców jak się nad tym głębiej zastanowić.
Zgłoś
BushwickBill 2023-02-16, 21:31
ich przodkowie patrzą na to wszystko i płaczą...
Zgłoś
kontownik 2023-02-16, 21:32
fuse_beyond napisał/a:

moje oczy właśnie popełniły samobójstwo

Obudź się, zebrałeś się przez sen
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-02-16, 22:40
Czekałem aż jakiś szympans się zesra a tamci zaczną o to walczyć
Zgłoś
smc 2023-02-16, 23:03 1
alojz napisał/a:

Kiedyś gdy mieszkałem w Grudziądzu

Reszty nie muslałeś już pisać, po tym się rozpłakałem...

Zgłoś
Greku01 2023-02-17, 0:00
Ja p🤬lę. K🤬a mać. Nie, no K🤬A NIE!!!!
Zgłoś
SVETER 2023-02-17, 0:10
młode białe małpy, łapać w siatkę i topić w rzece
Zgłoś
Tetrix 2023-02-17, 0:20
Przynajmniej wiem, że ta gówniara nie wyrośnie na pretensjonalną na tle rasowym k🤬ę. Cała reszta opcjonalna, ale duzy dystans do siebie to oznaka ponad przecietnego IQ

Prawde pokazali i tyle
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie