👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
„Czarna historia”- chatki z gówna, zżeranie się nawzajem, okadzanie cipska dymem zamiast mycia i średnie IQ na poziomie ameby. Ja podziękuję za taką historię i kulturę.
Historia czarnych zaczyna się ok 15000 lat p.n.e. wynalezieniem kozich bobków do lepienia chat. Później już poszło z górki, kij z kupą, paciorki od europejczyków, banany i tak docieramy do inżynierów pontonowych okupujących GB. Tak wiele dali światu, a tak mało doceniani!
A później dziwota że się zachowują jak się zachowują. Że babcie albo młodego dzieciaka z zaskoczenia od tyłu cegłówką w potylicę.
To takie dziwne i zaskakujące przecież, jak w Maku czy w każdym innym miejscu robią szambo bo o jedną frytkę za mało ect. itp.
Nie bez powodu Afryka wciąż jest na etapie chatek z gówna pomimo zasobów i 21 wieku.
Nawet w filmie Czarna pantera pomimo tak zaawansowanej technologii i materiałów Ci dalej używali dzid. W sumie to niezły ukryty pocisk od twórców jak się nad tym głębiej zastanowić.
To takie dziwne i zaskakujące przecież, jak w Maku czy w każdym innym miejscu robią szambo bo o jedną frytkę za mało ect. itp.
Nie bez powodu Afryka wciąż jest na etapie chatek z gówna pomimo zasobów i 21 wieku.
Nawet w filmie Czarna pantera pomimo tak zaawansowanej technologii i materiałów Ci dalej używali dzid. W sumie to niezły ukryty pocisk od twórców jak się nad tym głębiej zastanowić.
fuse_beyond napisał/a:
moje oczy właśnie popełniły samobójstwo
Obudź się, zebrałeś się przez sen
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie