Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Oto, co NASA oficjalnie ogłosiła na temat przebywania w przestrzeni kosmicznej podczas spaceru kosmicznego. Opublikowano w specjalnym programie CBS News: "TYDZIEŃ W KOSMOSIE"
3 czerwca 1966 r.

This is what NASA officially claimed about being in space for a spacewalk. Published in the CBS News Special: "THE WEEK IN SPACE"
june 3. 1966
Zgłoś
jimiq 2025-01-16, 13:34 2
IA montowała ten filmik?
Zgłoś
Kidl3r 2025-01-16, 14:59 15
Tylko ja mam wrażenie że on wisi na linie?

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
elim 2025-01-16, 16:08 3
Wygląda jak jakiś fejk. Mnie ciekawi na czym są umieszczone te kamery?
Zgłoś
psyhepl 2025-01-16, 16:18 20
Ciekawe bo internety twierdzą że to nie materiał od NASA tylko taka symulacja stworzona na potrzeby programu "The week in space"
Dla telewizji CBS

Tak że gościu weź nie p🤬l bo skopiowałeś coś bardziej bezczelnie niż ja
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-16, 16:47 6
Kidl3r napisał/a:

Tylko ja mam wrażenie że on wisi na linie?

To było nagrywane w specjalnym basenie NASA. Do tej pory tam nagrywają ,,kosmos '' i walą w c🤬ja że byli na księżycu.
Zgłoś
psyhepl 2025-01-16, 17:13 8
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

To było nagrywane w specjalnym basenie NASA. Do tej pory tam nagrywają ,,kosmos '' i walą w c🤬ja że byli na księżycu.

Taaa.... a ziemia jest płaska itp.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-01-16, 17:44 4
psyhepl napisał/a:

A księżyc to baza obcych,pusty w środku.
Zgłoś
zn506 2025-01-16, 17:55 2
psyhepl napisał/a:

Ciekawe bo internety twierdzą że to nie materiał od NASA tylko taka symulacja stworzona na potrzeby programu "The week in space"
Dla telewizji CBS
Tak że gościu weź nie p🤬l bo skopiowałeś coś bardziej bezczelnie niż ja

Niedługo gawiedź odkryje "Przybysze z matplanety" - i będą analizować jakież to dowody na płaską ziemię zdobyli
Zgłoś
lysymisio6969 2025-01-16, 19:09 2
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

psyhepl napisał/a:

psyhepl.. weź poszukaj w słowniku wyrazów trudnych znaczenia słowa sarkazm..
Zgłoś
Janko 2025-01-16, 19:31 2
To przecież widać Amerykanie są w kosmosie a Polacy ich nagrywają kamerą z księżyca
Zgłoś
Qdłaty 2025-01-18, 2:15
mówi ci to coś?

Tak to kopuła i a nasa to szatan

[ Dodano: 2025-01-18, 02:17 ]
psyhepl napisał/a:

bo jest!!! frajerze
Zgłoś
psyhepl 2025-01-18, 7:51
User1234560 napisał/a:

bo jest!!! frajerze

Frajer to cię zrobił!
Zgłoś
Dejdwazlote 2025-01-18, 17:15 2
Jak widzę ile wysiłku pochłania posłanie rakiety w przestrzeń firmę SpaceX to dochodzę do wniosku, że NASA i cała akcja na księżycu to taki amerykański ORLEN Obajtka. Jak już wiadomo jest to jedna z instytucji, która jedynie drenowała budżet państwa. Nie mówcie mi, że w latach 60 czy 70 można było zbudować coś co wylądowało na księżycu i wróciło na ziemię skoro teraz najtęższe mózgi dopiero to testują, mając do tego prawdziwe komputery a nie kalkulatory lampowe.
Zgłoś