Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Spacer po lesie sprzed 100 milionów lat
konto usunięte • 2013-02-28, 12:05
Postanowiłem się odważyć i pokazać wam drodzy Sadole, efekt mojej pracy. Jakość jest jaka jest, ponieważ robiłem to wtedy całkowicie amatorsko. Na yt mam same pozytywne komentarze, więc może i wam się spodoba W maju poprzedniego roku odsłuchał to pewien hamburger i zaproponował mi współprace przy tworzeniu audio do pewnego projektu.

Ubierzcie słuchawki, weźcie bucha czy co tam lubicie (zamknięte oczy dają też niezły efekt) i wyobraźcie sobie jakby wyglądał spacer przez las 100 milionów lat temu

Materiał w 100% własny.

link do yt : /watch?v=ElWQQViEJE4&list=UUKOjLDNRwS2E1mmWRzVrMiA&index=3
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kacza75 2013-02-28, 12:48
Trochę gwarno ale i tak piwo leci ! Well Done!
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-02-28, 12:49 2
Nie wiem co to, nie wiem po co, nie czaje jaki dinozaur wyje w danej sekundzie...
Nie pobudza mojej wyobraźni, po 10s zacząłem ziewać...

Podajcie następną butelkę wody....
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-28, 13:01 42
"Trochę gwarno ale i tak piwo leci ! Well Done!"

Musi być gwarno, w Mezozoiku bujność fauny i flory znacząco przerastała dzisiejszą

"Nie wiem co to, nie wiem po co, nie czaje jaki dinozaur wyje w danej sekundzie...
Nie pobudza mojej wyobraźni, po 10s zacząłem ziewać... "

Żebyś gamoniu zadawał głupie pytania i zastanawiał się jaki dinozaur "wyje" w danej sekundzie. Odejdź od komputera, gier i filmów, poczytaj czasem książke albo zrób coś pobudzającego twoje szare komórki bo masz zerową wyobraźnie. To słuchowisko ma służyć subiektywnym odczuciom a nie szczegółowej analizie. pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-28, 13:33 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaiel 2013-02-28, 16:10 4
nie słychać komarów!
Zgłoś
quang-dat 2013-02-28, 16:19 1
@k0st4

To jest SADISTIC.. subiektywnym odczuciom służą tu raczej inne rzeczy niż spacer po lesie.. I czemu piszesz, że gościu ma zerową wyobraźnię i nie czyta książek? Zawsze ci którzy uznają, że "odczuwają świat głębiej" wyzywają innych od idiotów i piszą "odejdź od komputera". Chyba sam masz z tym problem, a jeszcze większy, że Twoja twórczość nie dostała 100 piwek. Złapałem bucha, nawet pare i tez mi się nie podoba, a jestem z zamiłowania przyrodnikiem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-28, 16:51 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
quang-dat 2013-02-28, 18:00 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-28, 18:38
daj nr tel. do swojego dilera
Zgłoś
Vanderkize 2013-02-28, 18:54
Czułem się jak na pastwisku.
Zgłoś
Pirat353 2013-02-28, 20:49 1
a podobno ziemia została stworzona przez niewidzialnego bożka 6000 lat temu
Zgłoś
kurczak94 2013-02-28, 21:19
Zgłoś
pkh 2013-02-28, 21:26
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-02-28, 21:29
Gdy jestem w toalecie wydaję podobne odgłosy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem