Dlaczego takie kawały zostały wymyślone? Bo żaden facet w ten sposób na żywca do żony nie powie. ''Idź tylko nie wróć za późno'' = Spanie na kanapie przez miesiąc.
Kiedyś zajechałem z podobnym w stylu tekstem swojej kobicie pod drzwiami od łazienki. Szykowała się na balety. I przyszło walić konia odkurzaczem przez 3 miesiące... ;p
@up
Powinna mu jeszcze blachara bukiet róż kupić
Baby to świnie
@uho82 słyszałeś kiedyś o przecinku?
Virtuorx napisał/a:
Dlaczego takie kawały zostały wymyślone? Bo żaden facet w ten sposób na żywca do żony nie powie. ''Idź tylko nie wróć za późno'' = Spanie na kanapie przez miesiąc.
A właśnie że nie... powiem Ci tyle że ten kawał powiedział mój brat do swojej kobiety
konto usunięte
2012-03-01, 20:52
obstawiałem, że na końcu będzie coś w stylu: "tylko wróć na dojenie"
konto usunięte
2012-03-02, 0:06
Tak przy okazji: kiedyś to jeden facet wrócił do domu za późno. Gdzieś tam po drodze zahaczył o dom publiczny. Gdy wrócił do domu, zastał rozochoconą żonę, a ponieważ nie miał zupełnie sił, postanowił zadowolić żonę swoim palcem. W trakcie palcówki chłopaczyna zasnął. To jest historia prawdziwa. Na drugi dzień, koleś nie miał paznokcia a skóra na palcu była cała biała, jak ścięte białko i opowiedział mi historię o "kwasie pierogowym".
dyziom napisał/a:
@uho82 słyszałeś kiedyś o przecinku?
słyszałem

mam nawet na klawiaturze takie coś.