Koleś miał niezły refleks i jeszcze dał radę ściągać tego wieloryba na bok
zamiast amortyzować się jej dupskiem przy upadku to jeszcze wp🤬lił ją na siebie
poza tym gość za taki czyn wobec panny ma chyba zagwarantowanego dzień w dzień loda do końca życia

poza tym gość za taki czyn wobec panny ma chyba zagwarantowanego dzień w dzień loda do końca życia

Żeby nie jego refleks to by tylko dym z dupy został
podpis użytkownika
jojo
On raczej się za nią schował a ona dostała pędem powietrza...
dudidudi napisał/a:
Hah, raczej k🤬a wątpię. Jak w tym samym dniu wypoleruje mu za to torpedę, to i tak będzie dobrze
Jak sobie poprzewijacie kilka razy w 3 sekundzie to widać, że typek lekko odskakuje za wieloryba a polecieli bo dostał dachem po boku i go to odrzuciło
przemvelbenny napisał/a:
Uratował ją! Czyli dymando do końca życia gwarantowane
chyba Ona jego.
On chyba nie tyle ją chronił co użył jako kotwicy, aby się mieć się od czego w bok odepchnąć.
Jak by do niego strzelali pewnie tak samo zrobi XD
Jak by do niego strzelali pewnie tak samo zrobi XD

pazuzu napisał/a:
Jestem ciekaw jak wyglądasz. Ciekawe czy kły myjesze codzień, również jestem ciekawe czy w ogóle o higienę dbasz swoją. Pewnie rowa może raz w tygodniu przemyjesz a o twoim fucie gnijacym już nie wspomnę. Ten ' wieloryb' ma wyższy poziom higieny niż ty stary cepie. Siedzisz przed kompem i marszczysz Freda bo nawet nie stać cię na takiego wieloryb. Twój refleks się kończy na szybkim zwaleniu sobie konia. Ty p🤬lony gnomie z bagien. I k🤬a nie odzywaj się bo jedzie ci z mordy. Nie czuję ale wiem że śmierdzisz. I nie pozdrawiam brudasow.
Karboksylator napisał/a:
był juz ten film onegdaj na sadistic
masz rację. Dlatego pamiętam, że gość sobie kostkę skręcił.

pazuzu napisał/a:
Lepiej być wielorybem niż c🤬lem