Posiadacze zwierząt w domu są przyzwyczajeni, że ich pupil chwile po lizaniu sobie dupy liże ich po gębie, więc to dla nich normalka.
o cię k🤬a ... nie dość że spała j🤬a się z cz🤬chami z brudnymi k🤬sami , do tego islam, nie no dość koniec fapania do niej xD nich cierpi XD
Wcale nie fejk
wiem widać że inna kobieta;> ale cóż ... jakiś też nie lubi fajnej dz🤬ki gdy sie r🤬a z czarnymi ... ma za swoje
o cię k🤬a ... nie dość że spała j🤬a się z cz🤬chami z brudnymi k🤬sami , do tego islam, nie no dość koniec fapania do niej xD nich cierpi XD
wiem widać że inna kobieta;> ale cóż ... jakiś też nie lubi fajnej dz🤬ki gdy sie r🤬a z czarnymi ... ma za swoje
Może zacznij pisać jak człowiek, to ludzie cie za c🤬ja nie będą mieli. Bo Póki co, to ni c🤬ja nie można zrozumieć o c🤬j ci chodzi.
P.S. Albo jak piłeś to nie pisz.
Posiadacze zwierząt w domu są przyzwyczajeni, że ich pupil chwile po lizaniu sobie dupy liże ich po gębie, więc to dla nich normalka.
To podobnie jak twoja stara liże jaja Somsiadowi a później całuje cię w mordę jak wracasz po pracy w polu
podpis użytkownika
nic nie widziałem nic nie słyszałemTo podobnie jak twoja stara liże jaja Somsiadowi a później całuje cię w mordę jak wracasz po pracy w polu
Czyżby coś zakuło?

Czyżby coś zakuło?
zakuwał to cię ojciec w dupę pozbawiając empatii nie tylko do zwierząt

Może zacznij pisać jak człowiek, to ludzie cie za c🤬ja nie będą mieli. Bo Póki co, to ni c🤬ja nie można zrozumieć o c🤬j ci chodzi.
P.S. Albo jak piłeś to nie pisz.
nie wymagasz zbyt wiele przy sobocie
nachodzi mnie pytanie ...kto tu kogo wyprowadza ??