Pablohasan85 napisał/a:
Lenin i Stalin to mokre sny waszych idoli z konfy.
A główka nie boli za bardzo?
Fajna gówno burza w komentarzach 🙂 Ja szanuje Muska jako wizjonera i robi naprawdę super rzeczy w sprawie podboju kosmosu i zawsze mu kibicuje przy takich akcjach. Ale jako człowiek jest zj🤬y, myśli że skoro jest najbogatszy to mu wszytsko wolno i się wp🤬la w politykę nie dość że usa to jeszcze Europy. Koleś chwali niemieckie afd, która skolei chce odbudować Nord Stream czy liże rowa Putinowi
Koleś chwali niemieckie afd, która skolei chce odbudować Nord Stream czy liże rowa Putinowi
Czyli według ciebie lewica w Niemczech jest git a prawica beee bo chcą odbudować Nord Stream. Jesteś debilem? Przecież to lewica go wspierała w budowie (Gerharda Schrödera i Angeli Merkel) a nie prawica. A tak w ogóle to całe Niemcy chcą gazociągu Nord Stream jak i r🤬ania innych krajów we współpracy z ruskami (zgodnie z tradycją historyczną).
Czyli według ciebie lewica w Niemczech jest git a prawica beee bo chcą odbudować Nord Stream. Jesteś debilem? Przecież to lewica go wspierała w budowie (Gerharda Schrödera i Angeli Merkel) a nie prawica. A tak w ogóle to całe Niemcy chcą gazociągu Nord Stream jak i r🤬ania innych krajów we współpracy z ruskami (zgodnie z tradycją historyczną).
Firmament
[ Dodano: 2025-01-18, 01:14 ]
😀 heehee debil frajer

[ Dodano: 2025-01-18, 01:14 ]
elim napisał/a:
Dolna część rakiety czyli booster wylądowała bez problemu

psyhepl napisał/a:
Jakby tak wszyscy ludzie od początku myśleli dalej siedziałbyś w j🤬ej jaskini
Teraz siedzę w piwnicy i walę gruchę
Taka różnica
Janko napisał/a:
Teraz siedzę w piwnicy i walę gruchę
Taka różnica
Ale walisz ją do malowidła na ścianie czy do monitora telefonu? hyhy
psyhepl napisał/a:
Ale walisz ją do malowidła na ścianie czy do monitora telefonu? hyhy
Zależy, co ma na ścianie...

Pablohasan85 napisał/a:
dlaczego nie fajnie? rozj🤬a sie zabaweczka elonowi dla mnie bajka.
Pablohasan85 napisał/a:
a co to ma wspolnego? Nie lubie c🤬ja i tyle. A ze jeszcze naj🤬y hajsem to tymbardziej mi go nie szkoda. NIjak to sie ma do postępu technologicznego.
To byłoby fajne gdyby nie fakt, że Europa jest sto lat za murzynami i nawet jako wielka wielonarodowa organizacja nie potrafimy porządnie zająć się przestrzenią kosmiczną. Z resztą wszystkimi innymi dziedzinami zaawansowanych technologii też bo jedyne co mamy to ASML ale i to nie jest od dawna europejskie gdyż dużo patentów powstaje w oddziałach w Kalifornii.
Na razie po prostu wyglądasz jak przegrywa któremu nic w życiu nie wyszło i cieszysz się że Twój bogaty sąsiad się wywalił na chodniku pod domem jak wsiadał do swojego Porsze jadąc do swojej firmy do pracy. To nie jest atak na Ciebie, tylko po prostu obrazowanie Twojego zachowania.