Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-01-17, 14:03 6
Piwko za muchę! 🍺
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-17, 14:03 6
a taki ładny był amerykański

Ale ci ludzie tam tępi ! Wow! , ameizing , super! dopiero jeden bystrzejszy ich oświecił że to wcale nie fajnie co tam widzą

Zgłoś
Pablohasan85 2025-01-17, 14:36 5
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

a taki ładny był amerykański
Ale ci ludzie tam tępi ! Wow! , ameizing , super! dopiero jeden bystrzejszy ich oświecił że to wcale nie fajnie co tam widzą

dlaczego nie fajnie? rozj🤬a sie zabaweczka elonowi dla mnie bajka.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-17, 14:48 1
Pablohasan85 napisał/a:

Nie lubisz Elona. To obczaj to, spodoba ci się

Cały ten kanał YT ciekawy.

Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-01-17, 15:02 3

Gdyby im tak jakiś fragment spadł na głupi ryj to by się tak nie cieszyli.
Zgłoś
diacon 2025-01-17, 15:47 6
Lewusy się cieszą, bo lewusom nigdy nic nie wychodzi więc cieszą się małą porażką innych.
Zgłoś
psyhepl 2025-01-17, 16:02 14
Pablohasan85 napisał/a:

Jakby tak wszyscy ludzie od początku myśleli dalej siedziałbyś w j🤬ej jaskini
Zgłoś
Pablohasan85 2025-01-17, 16:18 1
psyhepl napisał/a:

Jakby tak wszyscy ludzie od początku myśleli dalej siedziałbyś w j🤬ej jaskini

a co to ma wspolnego? Nie lubie c🤬ja i tyle. A ze jeszcze naj🤬y hajsem to tymbardziej mi go nie szkoda. NIjak to sie ma do postępu technologicznego.
Zgłoś
psyhepl 2025-01-17, 16:42 12
Pablohasan85 napisał/a:

a co to ma wspolnego? Nie lubie c🤬ja i tyle. A ze jeszcze naj🤬y hajsem to tymbardziej mi go nie szkoda. NIjak to sie ma do postępu technologicznego.

No tak! cały ten starlink i rakiety Falcon itp. wielokrotnego użytku nijak się ma do postępu technologicznego!
Zgłoś
mesjans 2025-01-17, 16:50 10
psyhepl napisał/a:

No tak! cały ten starlink i rakiety Falcon itp. wielokrotnego użytku nijak się ma do postępu technologicznego!

Patusy uznają za największy postęp wyrwanie kolejnego socjalu na bąbelka lub swoje obrzydzenie do pracy. Brzydzą się też bogatymi a rakiety kosmiczne to a po co to komu.
Zgłoś
diacon 2025-01-17, 17:05 7
psyhepl napisał/a:

Nie wdawaj się w dyskusje lewackimi amebami, oni za postęp uważają dokonania Stalina, Lenina i ogólnie komunistów którzy podstępnie kopiują naukowe i przemysłowe dokonania oraz postęp tego zgniłego zachodu.

Zgłoś
Pablohasan85 2025-01-17, 17:10
diacon napisał/a:

Nie wdawaj się w dyskusje lewackimi amebami, oni za postęp uważają dokonania Stalina, Lenina i ogólnie komunistów którzy podstępnie kopiują naukowe i przemysłowe dokonania oraz postęp tego zgniłego zachodu.

Lenin i Stalin to mokre sny waszych idoli z konfy.
Zgłoś
~Velture 2025-01-17, 17:14 8
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Nie lubisz Elona. To obczaj to, spodoba ci się
Cały ten kanał YT ciekawy.

Bez odpalania wiem, że chodzi o jego granie w diablo i poe.

Jeśli ktokolwiek myślał, że jeden z najbogatszych ludzi na świecie nap🤬la w gry MMO przez całe dnie był dla mnie debilem.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
diacon 2025-01-17, 18:19 1
Pablohasan85 napisał/a:

Lenin i Stalin to mokre sny waszych idoli z konfy.

Kolejny lewak który uważa że nie jest komunistą, czyli komunista który deklaruje i utożsamia się jako wolnościowiec, liberał i kapitalista, tylko niestety z tej waszej filozofii nie ma postępu, zysku ani pieniędzy, podobnie jak biologiczny mężczyzna mimo że deklaruje się jako kobieta nie urodzi dziecka.

Wy lewusy z tą tożsamością to już odlecieliście w jakieś własne uniwersum.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie