Ale ci ludzie tam tępi ! Wow! , ameizing , super! dopiero jeden bystrzejszy ich oświecił że to wcale nie fajnie co tam widzą

a taki ładny był amerykański
Ale ci ludzie tam tępi ! Wow! , ameizing , super! dopiero jeden bystrzejszy ich oświecił że to wcale nie fajnie co tam widzą
dlaczego nie fajnie? rozj🤬a sie zabaweczka elonowi dla mnie bajka.
Nie lubisz Elona. To obczaj to, spodoba ci się

Cały ten kanał YT ciekawy.

Gdyby im tak jakiś fragment spadł na głupi ryj to by się tak nie cieszyli.
Jakby tak wszyscy ludzie od początku myśleli dalej siedziałbyś w j🤬ej jaskini
Jakby tak wszyscy ludzie od początku myśleli dalej siedziałbyś w j🤬ej jaskini
a co to ma wspolnego? Nie lubie c🤬ja i tyle. A ze jeszcze naj🤬y hajsem to tymbardziej mi go nie szkoda. NIjak to sie ma do postępu technologicznego.
a co to ma wspolnego? Nie lubie c🤬ja i tyle. A ze jeszcze naj🤬y hajsem to tymbardziej mi go nie szkoda. NIjak to sie ma do postępu technologicznego.
No tak! cały ten starlink i rakiety Falcon itp. wielokrotnego użytku nijak się ma do postępu technologicznego!
No tak! cały ten starlink i rakiety Falcon itp. wielokrotnego użytku nijak się ma do postępu technologicznego!
Patusy uznają za największy postęp wyrwanie kolejnego socjalu na bąbelka lub swoje obrzydzenie do pracy. Brzydzą się też bogatymi a rakiety kosmiczne to a po co to komu.
Nie wdawaj się w dyskusje lewackimi amebami, oni za postęp uważają dokonania Stalina, Lenina i ogólnie komunistów którzy podstępnie kopiują naukowe i przemysłowe dokonania oraz postęp tego zgniłego zachodu.
Nie wdawaj się w dyskusje lewackimi amebami, oni za postęp uważają dokonania Stalina, Lenina i ogólnie komunistów którzy podstępnie kopiują naukowe i przemysłowe dokonania oraz postęp tego zgniłego zachodu.
Lenin i Stalin to mokre sny waszych idoli z konfy.
Nie lubisz Elona. To obczaj to, spodoba ci się
Cały ten kanał YT ciekawy.
Bez odpalania wiem, że chodzi o jego granie w diablo i poe.
Jeśli ktokolwiek myślał, że jeden z najbogatszych ludzi na świecie nap🤬la w gry MMO przez całe dnie był dla mnie debilem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Lenin i Stalin to mokre sny waszych idoli z konfy.
Kolejny lewak który uważa że nie jest komunistą, czyli komunista który deklaruje i utożsamia się jako wolnościowiec, liberał i kapitalista, tylko niestety z tej waszej filozofii nie ma postępu, zysku ani pieniędzy, podobnie jak biologiczny mężczyzna mimo że deklaruje się jako kobieta nie urodzi dziecka.
Wy lewusy z tą tożsamością to już odlecieliście w jakieś własne uniwersum.