Czy to nie jest oczywiste że jak się zap🤬lało po drzewach 3 generacje wstecz to przyzwyczajenia zostają? Osobiście twierdzę że murzyni nie zeszli z drzew tylko spadli a ponieważ nie potrafili wleźć z powrotem to musieli ewoluować... Genów nie oszukasz

Ty dzisiaj chcesz chyba pobić jakiś rekord złotej łopaty.
Patrząc na to co wrzuciłeś dzisiaj mogę śmiało zabrać ci złotą łopatę i dać diamentową koparkę z platynową łyżką i pozłacanymi gałkami.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Patrząc na to co wrzuciłeś dzisiaj mogę śmiało zabrać ci złotą łopatę i dać diamentową koparkę z platynową łyżką i pozłacanymi gałkami.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up
Właśnie nie wiem czy się zesrać czy nie. Wczoraj typek prosił abym nagrał filmik jak sram więc mam teraz dylemat bo on chce a ty nie. Nie wiem co mam zrobić.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Właśnie nie wiem czy się zesrać czy nie. Wczoraj typek prosił abym nagrał filmik jak sram więc mam teraz dylemat bo on chce a ty nie. Nie wiem co mam zrobić.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Widzicie jaki bogaty kraj. Tam nawet służba leci z nieba.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway