Szkoda, że mu się spadochron otworzył. Ładnie by wyglądał wbity po pachy w ziemię. To jeden z tych, co to mają furgoczące ubranko jak błona żab między palcami. Wydaje im się, że latają.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
6 czerwca Elbląg, mecz miejscowej Olimpii z Pisą Barczewo... k🤬a Wy tak tagujecie i opisujecie, że kiedyś warna dostałem za wkład w było.pl...

Juzwa napisał/a:
Szkoda, że mu się spadochron otworzył. Ładnie by wyglądał wbity po pachy w ziemię. To jeden z tych, co to mają furgoczące ubranko jak błona żab między palcami. Wydaje im się, że latają.
Taaaaa, bo lepiej spędzić życie machając żelastwem w piwnicy i nap🤬lając się z innymi debilami o klub, który ma cię w dupie...
A już szczyt zabawy to darcie ryja i machanie odpaloną racą

nowynick napisał/a:
kiedyś warna dostałem za wkład w było.pl...
to jest c🤬j ja kiedyś dostałem warna za brak ogonków w "ą" i "ę"...
Halman napisał/a:
to jest c🤬j ja kiedyś dostałem warna za brak ogonków w "ą" i "ę"...
Zapomniałeś napisać gdzie brakowało tych ogonków w 'ą' i 'ę', bo za ich brak w postach nikt nikomu warna nie wystawia.
Beny napisał/a:
Zapomniałeś napisać gdzie brakowało tych ogonków w 'ą' i 'ę', bo za ich brak w postach nikt nikomu warna nie wystawia.
nie rozminąłem się z prawdą tyle że wszystkiego nie powiedziałem jak ten żołnierz co to nie dziewczynie nie skłamie chociaż nie wszystko jej powie...

Buziak za czujność.
już wszystkie tvny i polzady zdążyły o tym powiedzieć i pokazać nagranie zanim ktoś uznał, że warto to tu wrzucić

Typ co malowal linie na boisku chyba pochlal. Zreszta oni wszyscy w przerwie napewno tez.
Kto chodzi oglądać piłkę nożną i to jeszcze jakiś siepaczy 12 liga okręgowa przyzakładowa
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Widzę że większośc tutaj spędza życie przed monitorem w opuszczonych spodniach z zaklejonym k🤬sem w łapie:) Sztos. Sporty ekstremalne to nic zlego chlopaki. Odluzcie k🤬sa, wyłączcie monitor, umyjcie ręce wyjďźcie do ludzi i spróbujcie czegos nowego w życiu. Polecam. Ostatecznie jakies dz🤬ki wam zostaja seks mozna rowniez uprawiac z kobietą
.