📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To tylko Polakom nie mowcie ze sie nie da przezyc za 600zl miesiecznie bo sie dowiedza ;p
chyba Ty spałeś na lekcji fizyki... co się nie da jak się da na co masz dowód, który sam wrzuciłeś

Dobrze, że autor nie spał na lekcjach fizyki, bo pewnie nie dał by tak dobrego dobrego podpisu. A petru23, chociaż spał, to z rzeczy niemożliwych potrafi tylko tak kompletnie durne komentarze wrzucać.
@up
No raczej amatorszczyzna w mistrzostwach nie startuje. Po drugie to raczej nie był zjazd tylko pionowa ściana. Takie rzeczy to norma w Mototrialu.
No raczej amatorszczyzna w mistrzostwach nie startuje. Po drugie to raczej nie był zjazd tylko pionowa ściana. Takie rzeczy to norma w Mototrialu.

Film z JAPOŃSKIEJ imprezy G-Impact. To może coś wyjaśnia.
@petru23
@petru23

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie