podpis użytkownika
Szkoda gadać.podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Ola gringopodpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Miałem w pracy takiego śmierdziela, że ludzie autentycznie rzygali na miejscu lub lecieli do kibla. Koles pracował, spał, chyba oprzątał oborę w tych samych ciuchach... Smród potu po kilku miesiącach unikania wody jest tak intensywny, że wystarczyło, że gdzieś chwilę stał, a całe pomieszczenie waliło. Koles tak śmierdział, że kiedyś dostał pracę przez pośrednika do szkopów to agencja czy konkretnie ta osoba co go "wyłapała" musiała płacić za niego karę. Nikt nie chciał z nim pracować, siedzieć obok, a co dopiero spać w jednym pokoju... Ogólnie cała familiada taka.. Brat jego miał grzybicę stóp na takim poziomie, że nawet słyszałem kasował smród tego gostka. Zawsze się zastanawiałem czy zawsze tak było bo koleś ma dzieciaka, ale baba dawno uciekła i teraz pytanie czy juz wtedy tak j🤬 epicko
Za opowieść własną dam piwko. I co z twoim braciakiem? Poradził sobie z tą grzybicą?
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...