👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale kierowca osobówki dobrze ogarnięty . Ciekawe ilu z was stać by było na taki sprytny manewr. Sam uważam siebie za dobrego kierowcę ale nie wiem czy tak dobrze bym sobie w takiej sytuacji poradził.
Drugie ujęcie (to z osobowym) puściłeś od tyłu.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Jeżdżę szybko nie ukrywam i często niezgodnie z przepisami, Ale staram się sam siebie zwalniać . Wyprzedzam często , wymijam , czasem trąbie i opierałam innych ale co zrobisz kiedy baba ,kobieta za kierownicą zawalidroga ameba , a ty akurat się spieszysz? Prawo jazdy robiłem w 98 roku kategorie A i B.
Większość z was tutaj nie było jeszcze na świecie, lub sraliście dopiero w pieluchy. Uważam siebie za dobrego kierowcę , ale unikanie niebezpieczeństwa przez szybki manewr cofania to nawet dla mnie coś nowego. Trzeba będzie to poćwiczyć na jakimś placu . Koleś tutaj rzucił mi wyzwanie
Większość z was tutaj nie było jeszcze na świecie, lub sraliście dopiero w pieluchy. Uważam siebie za dobrego kierowcę , ale unikanie niebezpieczeństwa przez szybki manewr cofania to nawet dla mnie coś nowego. Trzeba będzie to poćwiczyć na jakimś placu . Koleś tutaj rzucił mi wyzwanie

Kobieta. Ale nie jakiś ram pustak, tylko ogarniająca życie, prawdziwą z krwi i kości Kobietą.
betonowypiotr napisał/a:
I wszystko turla się na dół...
Dziwne. Powinno w górę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie