Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
spiepszaj_dzbanie 2011-03-03, 22:46
mógł się pedał więcej obracać a dostałby niezłe Combo
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-04, 2:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
shadyville 2011-03-04, 2:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fri.K 2011-03-04, 7:34
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-04, 8:52
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-04, 11:59
szkoda że powtórki nie było
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-04, 13:12
Zgłoś
fri.K 2011-03-04, 17:14
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-04, 18:48
jak można być takim ignorantem by mówić, że skinhead to poglądy? skinhead to subkultura która wyróżnia się ubiorem, dobrą muzyką i ogólnie stylem życia, a zabarwienie światopoglądowe o którym mówisz podzieliło tę subkulturę na różne odłamy. Czy jeśli jestem narodowym socjalistą oznacza to, że jestem NS skinheadem? Czy jeśli jestem zagorzałym antyrasistą oznacza, że jestem sharpem?
Zgłoś
fri.K 2011-03-04, 19:30
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-05, 0:31
game over
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-05, 4:22
Zgłoś
fri.K 2011-03-05, 8:03
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-05, 12:18
@fri.K jesteś ścierwem i nie masz prawa nazywać się skinheadem.
Zgłoś
fri.K 2011-03-05, 12:29
Borek91 napisał/a:

@fri.K jesteś ścierwem i nie masz prawa nazywać się skinheadem.

No weź mi zabroń dziecko.
Wydoroślej w końcu i zrozum że "MY jesteśmy Skinheads"

Z mojej strony to już koniec off topu. 14!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem