zaj🤬 mu niczym Chuck Norris
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
zaj🤬 mu niczym Chuck Norris
jeśli łysy jest skinheadem to ten drugi obowiązkowo musi być punkiem...
srajcie żarem... zatytułowałem temat tak jak na stronie źródłowej... poza tym ja też mam krótkie włosy i widać mi skin na headzie...
@HeroDildo
nie poglądy "specjalisto" tylko styl bycia i życia. Skinhead poglądowo może być nazistą, komunistą albo fanem Platfusów, nie ma znaczenia.
nie poglądy "specjalisto" tylko styl bycia i życia. Skinhead poglądowo może być nazistą, komunistą albo fanem Platfusów, nie ma znaczenia.
Magik2501 napisał/a:
@HeroDildo
Nie ma znaczenia mówisz? Zatem powinniśmy się przyjaźnić z S.H.A.R.P podludźmi?
@fri.K
Nie. A co ma do tego to z kim się trzymasz? Ja pisałem, że ideologia nie jest czynnikiem decydującym w tym czy ktoś jest skinem czy nie.
Nie. A co ma do tego to z kim się trzymasz? Ja pisałem, że ideologia nie jest czynnikiem decydującym w tym czy ktoś jest skinem czy nie.
Magik2501 napisał/a:
Jeśli uznamy że Skinheadem jest każdy kto samozwańczo się tak sklasyfikuje to moim zdaniem przyjmiemy do naszego radosnego grona "GaySkins" "Red Skins" no i moich ulubionych "sharp". Idąc dalej powstaną "odłamy" - Jew Skins, BlackPantera Skins i SexiBlondi Skins.(...)ideologia nie jest czynnikiem decydującym w tym czy ktoś jest skinem czy nie.
Sposób bycia to jedno ale w moim odczuciu idea jest konieczna - choćby była pokroju Oi
Sumując - nie wszystko co ma łysą glace, glany, fleka i szturmuwy jest dla mnie Skinheadem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie