👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Antybozia666 napisał/a:
1:10 Rodem z MMA Attack Albo nawet UFC
genialna technika.
![]()
Tylko Najmana brak

i to jest sparing, prawdziwa walka! śmiercionośne mocne i szybkie ciosy!
daje piwo bo się uśmiałem!
daje piwo bo się uśmiałem!

Już wkrótce wygrany z tego pojedynki zmierzy się z najgroźniejszym człowiekiem w Polsce, przed wami, znany, legendarny i lubiany przez wszystkich:
Tutaj link do youtube: Najgroźniejszy człowiek w Polsce - MARCIN NAJMAN
Tutaj link do youtube: Najgroźniejszy człowiek w Polsce - MARCIN NAJMAN

Takie filmy są tak kurewsko żałosne, w ogóle nie rozumiem ich fenomenu...
my tu gadu gadu, a tymczasem w Sieniawie Żarskiej 100 osób stoi pod sklepem

Obaj Panowie równocześnie walczyli z grawitacja
co za walka ahhhh

Jesli ktos to uznaje za cos smiesznego jest bardzo tepym osobnikiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie