👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Lenii,
20 lat i wszystkie książki przeczytałeś jakie się ukazały?Albo jesteś rudy albo kaleka;] ale w sumie to jedno i to samo
20 lat i wszystkie książki przeczytałeś jakie się ukazały?Albo jesteś rudy albo kaleka;] ale w sumie to jedno i to samo
Specjalnie założyłem konto żeby ci podziękować za tego spoilera...
Ku*wa akurat dziś zacząłem oglądać ten serial, 3 odcinek 1 sezonu...

Ku*wa akurat dziś zacząłem oglądać ten serial, 3 odcinek 1 sezonu...

Parę gifów z serialu Spartacus. Serial przepełniony przemocą i seksem tak więc polecam choć zapewne większości jest on znany
Gify jak widać z gifs-planet.

Gify jak widać z gifs-planet.

Może ktoś mógłby mi powiedzieć, czy seriale Spartakus mają jakąś kolejność? Chciałam ostatnio ten serial oglądnąć, ale nie wiedziałam od czego zacząć nawet.

chcecie spoilera? niewolnicy przegrywają wszyscy którzy nie polegli w walce zostaną ukrzyżowani wzdłuż drogi prowadzącej do Rzymu łącznie jakieś 10 tys. krzyży, idealny materiał na harda
RuthleslyMadman napisał/a:
Może ktoś mógłby mi powiedzieć, czy seriale Spartakus mają jakąś kolejność? Chciałam ostatnio ten serial oglądnąć, ale nie wiedziałam od czego zacząć nawet.
1. Spartacus: Blood and Sand
2. Spartacus: Gods of the Arena
3. Spartacus: Vengeance
4. Spartacus: War of the Damned
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie