od dzisiaj jestem na L4 ..i miałem w planie obejrzenie całego serialu. Dzięki za spoilera!
To jest Freeman

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Naprawdę, tylko takie gify z tego serialu udało ci się znaleźć?

podpis użytkownika

Trzeba być C🤬JEM żeby wrzucać takie spoilery. Ja jednak zdążyłem oglądnąć.
podpis użytkownika
Dark
Spartacus jest zajebisty.
Jednak wyp🤬alaj z tym na kwejka,albo nie kopiuj gifów z kwejka.
Jednak wyp🤬alaj z tym na kwejka,albo nie kopiuj gifów z kwejka.
wielka murzynska pala w dupie Ci sie nalezy za ten spoiler..

Zajebisty serial pokazujacy prawdziwa meska przyjazn. Nie raz lezka sie zakrecila w oku. A nie na jakiejs zj3banej komedii romantycznej...
Na prawdę spoilerem jest dla was, że Spartacus umrze?! To mam dla was jeszcze jeden spoiler Wolverine ma kolce w rękach. A iron man to Tony Stark. No i zaskakujący zwrot fabuły: W nowym terminatorze będą walczyć z robotami.
K🤬a! J🤬y fiucie czekam na środę by sobię z laską obejrzeć ostatni odcinek serii A ty K🤬a spojler w pierwszym gifie wrzuciłeś!!! C🤬j ci w ryj!! Wiedziałem że sparti zginie natomiast ty zaspojlowałeś mi w jaki sposób. C🤬j ci w dupę!
komargda napisał/a:
od dzisiaj jestem na L4 ..i miałem w planie obejrzenie całego serialu. Dzięki za spoilera!
Trzeba być prawdziwym matołem, żeby nie wiedzieć jak ten serial się skończy
Trzeba być niedouczonym matołem, żeby wierzyć w hamerykańską popisówę i nie wiedzieć, co naprawdę spotkało Spartakusa.
Z drugiej strony, bardzo rzetelnie odwzorowano uzbrojenie gladiatorów w serialu. Ale to i tak c🤬jnia
Z drugiej strony, bardzo rzetelnie odwzorowano uzbrojenie gladiatorów w serialu. Ale to i tak c🤬jnia

jakby gimby uważały na historii to by nie spinały dupy za spoilerowanie