👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

od dzisiaj jestem na L4 ..i miałem w planie obejrzenie całego serialu. Dzięki za spoilera!
wielka murzynska pala w dupie Ci sie nalezy za ten spoiler..

Zajebisty serial pokazujacy prawdziwa meska przyjazn. Nie raz lezka sie zakrecila w oku. A nie na jakiejs zj3banej komedii romantycznej...
Na prawdę spoilerem jest dla was, że Spartacus umrze?! To mam dla was jeszcze jeden spoiler Wolverine ma kolce w rękach. A iron man to Tony Stark. No i zaskakujący zwrot fabuły: W nowym terminatorze będą walczyć z robotami.
komargda napisał/a:
od dzisiaj jestem na L4 ..i miałem w planie obejrzenie całego serialu. Dzięki za spoilera!
Trzeba być prawdziwym matołem, żeby nie wiedzieć jak ten serial się skończy

jakby gimby uważały na historii to by nie spinały dupy za spoilerowanie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie