Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hrabia Drapula 2018-10-27, 22:25 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
woytasw 2018-10-27, 23:27 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LaChupacabra 2018-10-27, 23:36 12
15 sekund a ile inspiracji: Spawaczowskie Jiu Jitsu, Nagły Atak Spawacza, H. Sienkiewicz: Spawem i Kopem Try-rurologia, Wejście Spawacza, Amerykański Spawacz Ninja 3, Spawacz Teksasu, Uniwersalny Spawacz 2: Reaktywacja Kolanka, Bloodsport-Krwawy Spaw
Legenda Pijanego Spawacza, Wściekły Spaw, Kickspawacz-Legenda Elektrody, Ong Spaw.
Zgłoś
pekka satan 2018-10-28, 1:06
A moim zdaniem to wódka
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-28, 1:11 2
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-28, 1:49
dlatego ruraki to VIPy
Zgłoś
freddy.krueger 2018-10-28, 2:01
Ja bym się wcisnął między te rury w pracy wszedłem kiedyś w rurę fi 320mm i spawałem w środku bo dla kumpla przetop nie wyszedł szkoda że swoich wyczynów nie nagrywam ...
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-28, 8:55
wymagania typu "tynkarz murarz akrobata" również trzeba brać na serio, jak nie masz super trzymania równowagi nie poradzisz sobie. Widziałem na jednej budowie jak tynkarze rozprowadzali towar stojąc na jakiejś szerokiej na 15 cm desce na wysokości
Zgłoś
brylant1412 2018-10-28, 9:18
i sie sam przyspawał
Zgłoś
ddss 2018-10-28, 11:04 2
szkoła pijanego spawacza - kungspaw. część pierwsza
Zgłoś
andrzejrobert75 2018-10-28, 11:57
taki to piec do co podspawa od środka nie trzeba wyrzucać jak pocieknie.
Zgłoś
Salieri16000 2018-10-28, 14:32
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem