Zastanawiam się jaką wiedzą trzeba operować by w ogóle bezpiecznie to robić.
Trzeba nie być idiotą i zalać zbiornik wodą, żeby opary się nie zapaliły w zbiorniku.
Zastanawiam się jaką wiedzą trzeba operować by w ogóle bezpiecznie to robić.
Trzeba posiadać czwarty stopień wtajemniczenia w spawanie podolne elektroda bambusowa na przetop
Trzeba nie być idiotą i zalać zbiornik wodą, żeby opary się nie zapaliły w zbiorniku.
Może być problem ze spawaniem, wystarczy wtłaczać do zbiornika ciągle dużo powietrza, np odkurzaczem.
Może być problem ze spawaniem, wystarczy wtłaczać do zbiornika ciągle dużo powietrza, np odkurzaczem.
Ja zawsze myślałem że odkurzacz ma za zadanie zasysać 😉 Do wtłaczania powietrza lepiej użyć sprężarki.
Przy spawaniu zbiorników wypełnia się je wodą i nie ma żadnego problemu ze spawaniem - statki czy rurociągi pod wodą spawają to i zbiornik z wodą się pospawa.
Typ na filmiku spawa metodą TIG, więc dmuchające powietrze przez szczelinę uniemożliwiłoby pracę.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Ja zawsze myślałem że odkurzacz ma za zadanie zasysać 😉 Do wtłaczania powietrza lepiej użyć sprężarki.
Przy spawaniu zbiorników wypełnia się je wodą i nie ma żadnego problemu ze spawaniem - statki czy rurociągi pod wodą spawają to i zbiornik z wodą się pospawa.
Zbiornik ma dr co najmniej dziury,rurę odkurzacza pod jedną z nich a po przeciwnej będzie zasysać powietrze do zbiornika.
Pozdro
Typowe hamburgery xD
Tacy głupi to są tylko wyborcy Trumpa
Całe USA jest takie tępe.
I wyobraź sobie, że takie coś jak USA rządzi światem.
zalać zbiornik wodą
Widać że był zalany, ale nie do pełna.
ma za zadanie zasysać 😉 Do wtłaczania powietrza lepiej użyć sprężarki.
Odkurzacz z jednej ssie, z drugiej dmucha. Sprężarka ma zbyt mały przepływ.