👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam rosyjską myśl technologiczną.
Spodziewałem się, że ta ściana górna poleci na ludzi przechodzących pod nią, kierowca koparki miał inną wizję. Też dobrze.
Spodziewałem się, że ta ściana górna poleci na ludzi przechodzących pod nią, kierowca koparki miał inną wizję. Też dobrze.

Głowę zostawił w półlitrowej butelce wódki, z którą najprawdopodobniej zaznajomił się przed zainstalowaniem swojego tyłka w tej maszynie. No i w p🤬du!

Rozbórnicy!
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Cytat:
Czy mamy tu speca, który mi wytłumaczy co to ku*wa jest ROZBÓRKA ?
Może ROZBIÓRKA bez "i" napinaczu za dychę?
cudze chwalicie - swojego nie znacie!
Proszę - tak się to robi we Wrocławiu.
Proszę - tak się to robi we Wrocławiu.
U Ruskich tyle się tego wszystkiego dzieje, że oni potrafią podejść do tematu na spokojnie, bez emocji. Wyjdą, rozejrzą się i zastanowią jak rozwiązać problem, żeby nikt nie był mocno pokrzywdzony. Tak jest u nich przy wypadkach czy takich właśnie wpadkach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie