👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

BongMan co ty gadasz, kazdy normalny facet chcialby sie czyms takim "przeleciec"
PS: jaka to nutka?

Jerba napisał/a:
Imagine Dragons - Radioactive

Orientuje się ktoś ile może kosztować taki samolocik z kamerą?
Cimek Twoje toto?
Więcej info podrzuć na ten temat, cena, zasięg...
Więcej info podrzuć na ten temat, cena, zasięg...
Jaki to ma napęd? Ciekawe "ile pali". Mam nadzieję że nikt nie odpowie 1.4 16v bezn. gaz. garażowany itp. Fajnie sobie tak pozwiedzać. dobry dron na zwiad, a właśnie jak z zasięgiem tego wynalazku?
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Takie coś kosztuje spokojnie samolot z 2 tysiące i zestaw FPV ponad 2 tysiące.
Jest to zestaw który ma wbudowaną kamerke na pokładzie i obraz z kamerki jest wysyłany na telewizor/ Specjalne okulary z ekranem
Jest to zestaw który ma wbudowaną kamerke na pokładzie i obraz z kamerki jest wysyłany na telewizor/ Specjalne okulary z ekranem

Specjalnie się zalogowałem,
@Tannaim
Z ojcem bawię się w takowe 'puszczanie' samolotów. Takie skrzydło można z powodzeniem zbudować samemu, trzeba mieć jedynie jakiś tam kunszt w dłoni.
Do pilotażu używa się radia 2.4 ghz i mogę spokojnie stwierdzić, że zasięg jest duży czyt. do czasu kiedy nie stracisz go z oczu
Zasilany jest akumulatorami, napęd - silnik elektryczny, przeważnie są to bezszczotkowce.
@Tannaim
Z ojcem bawię się w takowe 'puszczanie' samolotów. Takie skrzydło można z powodzeniem zbudować samemu, trzeba mieć jedynie jakiś tam kunszt w dłoni.
Do pilotażu używa się radia 2.4 ghz i mogę spokojnie stwierdzić, że zasięg jest duży czyt. do czasu kiedy nie stracisz go z oczu

Zasilany jest akumulatorami, napęd - silnik elektryczny, przeważnie są to bezszczotkowce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie