Dwie godziny i ani jednego komenta? To ja zacznę.
Dzień dobry wszystkim!
Dzień dobry wszystkim!

@up Siema
A co do filmu to się coś Spinka ostatnio op🤬la, wrzuca same gnioty, od miesiąca żadnego odcinka. Chyba Bartuś nad nowym projektem pracuje.
A co do filmu to się coś Spinka ostatnio op🤬la, wrzuca same gnioty, od miesiąca żadnego odcinka. Chyba Bartuś nad nowym projektem pracuje.
podpis użytkownika
Sialallalala
K🤬a jak powiedział "mamy tu ziomeczka...", to wiedziałem, że to będzie rudzielec.

To jest k🤬a już takie czerstwe i przewidywalne, że nie daje rady oglądać. Bomba wróć
Jak mogę zgłosić czyjś komentarz? Nie mogę pozwolić, żeby takie nieregulaminowe teskty podludzi jak "Hehe, pierwszyxD ^^ <3"" wdarły się na Sadola, a pierwszy komentarz jest tego początkiem.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.

@nano50
Kolega się ładnie ze wszystkimi przywitał, a Ty co? Zgłaszać go chcesz? Phi... bezczelność!
Kolega się ładnie ze wszystkimi przywitał, a Ty co? Zgłaszać go chcesz? Phi... bezczelność!

chłopaki mają przerwy urlopowe niech wypoczną to będą dalej piękne odcinki leciały pozdro ziomeczki
Coraz mniej ciekawych rzeczy do oglądania w internetach, ale za to co raz więcej szamba:/
podpis użytkownika
Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgować
@nano50
Yudy założył konto? Nie pieydol.
Yudy założył konto? Nie pieydol.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi