👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poteflon napisał/a:
do zbierania spermy chyba...
Głodnemu chleb na myśli.

Kupie takie cudo swojej zonie, gdybym mial sie niechcacy spuscic na blat kuchenny zamiast do buzi.
@poteflon Nie ma czegoś takiego jak tajny patent. Jeśli coś jest opatentowane to każdy ma wgląd w dany patent z opisem technicznym właśnie po to by wiedział, że ma nie wykorzystywać tego. Z tego powodu niektórych rzeczy się nie patentuje, bo chińczyki maja w dupie patenty.
Polskie patenty etc.
pubserv.uprp.pl/PublicationServer/index.php?strona=wd
amerykańskie
patft.uspto.gov/
Tak tak sadistic bawi i uczy.
Polskie patenty etc.
pubserv.uprp.pl/PublicationServer/index.php?strona=wd
amerykańskie
patft.uspto.gov/

Drogi marcinie, gowno masz miedzy uszami.
Jakzes takis madrys to idz i mi powiedz jaki jest opatentowany przepis coca coli.
Jakzes takis madrys to idz i mi powiedz jaki jest opatentowany przepis coca coli.

zawsze jak ci się plama z keczapu nie spodoba na ziemi, mozesz sobie ja obrócić ... o_O
Bzdura. 1:33 jest coś na blacie jak plama tłuszczu. Wystarczy się zobaczyć jak ona nachodzi na to urządzenie.

taaa pewnie! majonez i ketchup z idealnie gładkiego blatu pierwszym lepszym "super wynalazkiem" można zebrać... jak takie te japońce mądre to niech spróbują za pomocą tego cuda posprzątać burdel po tsunami

marcinsud napisał/a:
@poteflon Nie ma czegoś takiego jak tajny patent.
to niech chociaż uczy dobrze.
Urząd patentowy może uznać patent za tajny jeśli jest to:
wynalazek stanowiący tajemnicę Pastwa dotyczący głównie obronności lub bezpieczeństwa kraju, w szczególności obejmujący rodzaje broni, sprzętu wojskowego, sposobu walki, a także środki techniczne stosowane do wykonywania czynności operacyjno-rozpoznawczych.
musisz się jeszcze sporo pouczyć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie