dobrą robotę robi !
Za Pana Emila zawsze piwerko !
Za Pana Emila zawsze piwerko !
podpis użytkownika
Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora
dalej gnębi tych nierobów...? I zajebiście powinni mu za to dać nagrodę, ale w tym sk🤬iałym kraju oszustów się klepie po plecach
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Jak ja słyszę takie p🤬lenie filozofa z kamerką to sam bym pałę od tego strażnika wziął i takiej k🤬ie wp🤬lił
z kazdym kolejnym filmem jest bardziej chamski w stosunku do tych nierobów
frasQs-prawo jazdy mam już prawie 20lat więc mi tu nie p🤬l...swoje zdanie na temat fotopstryków mam. Wk🤬ia mnie taki pajac-filozof z kamerką. Za robotę niech się k🤬a weźmie
Człowiek sk🤬iel w czystej postaci i jeszcze ten wk🤬iający głos. PIWO

Ja p🤬le straż miejska coś robi to zbierają baty bo k🤬y, nasłuchali się tyle o sobie to pomyśleli "jebie mnie to" i wyrządzają mniejszą szkodę śpiąc i mając wyj🤬e na wszystko i wszystkich. teraz też jest k🤬a niedobrze. Owszem, straż miejska powinna zostać zlikwidowana, ale nawet jakby tego chcieli to się nie upomną bo tracą pracę.
Dop🤬lać się muszą bo inaczej mają małą efektywność i też ich wyp🤬alają. Podejrzewam, że połowa tych ludzi czuje się źle z byciem takimi k🤬ami ale są ograniczeni durnymi prawami z góry od ludzi z ciepłą posadką za kilka(naście) tysięcy miesięcznie.
TL;DR - nie ważne co zrobią te zakute łby i tak wam będzie k🤬a źle, a oni często (oczywiście nie mówię, że zawsze) mogą nie mieć wyboru.
Dop🤬lać się muszą bo inaczej mają małą efektywność i też ich wyp🤬alają. Podejrzewam, że połowa tych ludzi czuje się źle z byciem takimi k🤬ami ale są ograniczeni durnymi prawami z góry od ludzi z ciepłą posadką za kilka(naście) tysięcy miesięcznie.
TL;DR - nie ważne co zrobią te zakute łby i tak wam będzie k🤬a źle, a oni często (oczywiście nie mówię, że zawsze) mogą nie mieć wyboru.