Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Venka 2013-05-12, 17:38 72
dobrą robotę robi !
Za Pana Emila zawsze piwerko !

podpis użytkownika

Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora
Zgłoś
b................s 2013-05-12, 17:43 16
1:54 "Dobrą robotę robisz!"
Zgłoś
sauerps 2013-05-12, 17:48 91
dalej gnębi tych nierobów...? I zajebiście powinni mu za to dać nagrodę, ale w tym sk🤬iałym kraju oszustów się klepie po plecach

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
zayer1 2013-05-12, 17:51 3
Jak ja słyszę takie p🤬lenie filozofa z kamerką to sam bym pałę od tego strażnika wziął i takiej k🤬ie wp🤬lił
Zgłoś
FrasQs 2013-05-12, 17:54 155
@Up jak zdasz prawo jazdy to zmienisz zdanie
Zgłoś
Krysss 2013-05-12, 17:54 6
Ale sk🤬iel! Brawo i oby tak dalej! Piwo.
Zgłoś
plugnplay 2013-05-12, 17:57 2
z kazdym kolejnym filmem jest bardziej chamski w stosunku do tych nierobów
Zgłoś
zayer1 2013-05-12, 17:58
frasQs-prawo jazdy mam już prawie 20lat więc mi tu nie p🤬l...swoje zdanie na temat fotopstryków mam. Wk🤬ia mnie taki pajac-filozof z kamerką. Za robotę niech się k🤬a weźmie
Zgłoś
Dzichader 2013-05-12, 17:58 14
Trzeba było zap🤬lić ten radar.
Zgłoś
s................9 2013-05-12, 17:58 19
ktoś mu w końcu popełni samobójstwo
Zgłoś
slannesh 2013-05-12, 17:59 20
Człowiek sk🤬iel w czystej postaci i jeszcze ten wk🤬iający głos. PIWO
Zgłoś
samoss 2013-05-12, 17:59 34
zayer1- przyznaj się, że w straży miejskiej pracujesz.
Zgłoś
g................3 2013-05-12, 18:02 1
Ja p🤬le straż miejska coś robi to zbierają baty bo k🤬y, nasłuchali się tyle o sobie to pomyśleli "jebie mnie to" i wyrządzają mniejszą szkodę śpiąc i mając wyj🤬e na wszystko i wszystkich. teraz też jest k🤬a niedobrze. Owszem, straż miejska powinna zostać zlikwidowana, ale nawet jakby tego chcieli to się nie upomną bo tracą pracę.

Dop🤬lać się muszą bo inaczej mają małą efektywność i też ich wyp🤬alają. Podejrzewam, że połowa tych ludzi czuje się źle z byciem takimi k🤬ami ale są ograniczeni durnymi prawami z góry od ludzi z ciepłą posadką za kilka(naście) tysięcy miesięcznie.

TL;DR - nie ważne co zrobią te zakute łby i tak wam będzie k🤬a źle, a oni często (oczywiście nie mówię, że zawsze) mogą nie mieć wyboru.
Zgłoś
zayer1 2013-05-12, 18:04 1
nie, nie pracuję i nigdy nie pracowałem...Jak już powiedziałem wcześniej-wk🤬ia mnie takie natrętne filozofowanie pajaca z kamerką! Nic więcej...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie