Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SaintMaster 2013-04-03, 21:20 26
Niech kamerzysta następnym razem jedzie za nimi do lasu i nagra coś na harda a nie o wykroczeniach pierdoły gada
Zgłoś
pakicito 2013-04-03, 21:54 43
chyba jakiś synuś inspektora a nie sam inspektor
Zgłoś
Bułka_bez_Masła 2013-04-03, 21:59 3
pojechali się k🤬ić za nasze pieniądze !
świat się kończy ehhh

podpis użytkownika

Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-03, 22:31 8
Pedalstwo z kamerkami się panoszy świat chce zbawiać.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-03, 22:37 1
Ale mnie wk🤬iają te k🤬y z tymi kamerkami jeździ to to wlecze sie i k🤬a nagrywa jak normalny człowiek jedzie. Raz wyprzedzałem 2 samochody troszkę szybciej ale bezpiecznie na długiej prostej przerywanej i mnie zhejtował, żę się zabije i, że mnie nagrał. A sam jedzie taki k🤬a 50km/h z kamerkami, cb radiami i c🤬j wie czym jeszcze.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-03, 22:37 2
ze tez ludziom sie chce takich sledzic, nagrywac i przepytywac heh... co oni z tego maja? i tak nic nie osiagna znajac nasz kraj
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-03, 22:39 18
Brona_Talerzowa napisał/a:

Pedalstwo z kamerkami się panoszy świat chce zbawiać.

Zaczymy co powiesz jak ITD wjebie ci z 10pkt
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-03, 22:39 27
Jakiś c🤬j wozi się za nasze pieniądze (z podatków) z panienką nowym Mondeo, znając życie w godzinach pracy, a my zap🤬lamy jak osły w robocie i gówno (czyt. max. 2k brutto) z tego mamy. Póki na wyższych stołkach nie zasiądą osoby, które zajmą się tym kurewstwem to w tym kraju dalej będzie burdel na kółkach albo jeszcze gorzej się podzieje, a wtedy się pakuje i wyp🤬alam szukać perspektyw do godnego życia w innym kraju, w którym plewi lub chociaż stara się plewić wszelkie kurewstwo. J🤬a padlina jest jakby nie było naszym pracownikiem (bo z czego ma k🤬a wypłatę?), więc jeśli był w godzinach pracy powinien się zatrzymać i wytłumaczyć wszystko jak człowiek, a jeśli zobaczy to jego przełożony i okaże się że był faktycznie wtedy w robocie i go nie wyp🤬oli na zbity pysk to jego również powinni wyj🤬. Dzięki takim działaniom już po pół roku cała "państwówka" znałaby zakres swoich obowiązków! Nikt nie mówi, że mają zap🤬lać jak murzyny, ale k🤬a litości! Jak daleko może sięgać sk🤬iałe bezprawie? Sorry, że się tak rozpisałem, ale krew mnie zalewa, a nie ma się komu wyżalić. Jak już tak p🤬le bez sensu to zamknijcie mi kumpla za pół wora jarania, a k🤬y złodzieje, pedofile i mordercy niech na koniach hasają po polanach!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-03, 22:42 1
OstatniLogin napisał/a:

Śpieszący Inspektor ITD z kobietą

On poważnie śpieszy z kobietą?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-03, 22:43 1
przeczytałem opis pod filmem, fajny

"Zaj🤬e z jutuba"
Zgłoś
UnknownUser 2013-04-03, 22:44
pewnie reporterowi popełnią samobójstwo

podpis użytkownika

You'll never walk alone
Zgłoś
tranzystor 2013-04-03, 22:50 3
CzaszekGocz napisał/a:

Jakiś c🤬j wozi się za nasze pieniądze (z podatków) z panienką nowym Mondeo, znając życie w godzinach pracy, a my zap🤬lamy jak osły w robocie i gówno (czyt. max. 2k brutto) z tego mamy. Póki na wyższych stołkach nie zasiądą osoby, które zajmą się tym kurewstwem to w tym kraju dalej będzie burdel na kółkach albo jeszcze gorzej się podzieje, a wtedy się pakuje i wyp🤬alam szukać perspektyw do godnego życia w innym kraju, w którym plewi lub chociaż stara się plewić wszelkie kurewstwo. J🤬a padlina jest jakby nie było naszym pracownikiem (bo z czego ma k🤬a wypłatę?), więc jeśli był w godzinach pracy powinien się zatrzymać i wytłumaczyć wszystko jak człowiek, a jeśli zobaczy to jego przełożony i okaże się że był faktycznie wtedy w robocie i go nie wyp🤬oli na zbity pysk to jego również powinni wyj🤬. Dzięki takim działaniom już po pół roku cała "państwówka" znałaby zakres swoich obowiązków! Nikt nie mówi, że mają zap🤬lać jak murzyny, ale k🤬a litości! Jak daleko może sięgać sk🤬iałe bezprawie? Sorry, że się tak rozpisałem, ale krew mnie zalewa, a nie ma się komu wyżalić. Jak już tak p🤬le bez sensu to zamknijcie mi kumpla za pół wora jarania, a k🤬y złodzieje, pedofile i mordercy niech na koniach hasają po polanach!

Bo widzisz, w Polsce jest tak, że na "państwówce" można być debilem i czuć się bezkarnym, bo osoba załatwiająca posadkę czuwa nad bezpieczeństwem stołka. Natomiast człowiek "z ulicy", choćby nie wiem jakie miał kwalifikacje zawodowe, jakie zdolności twórcze, to osiągnie pewien niezawysoki pułap i tak będzie się j🤬 do końca życia. Im szybciej to sobie uświadomisz, tym więcej rozczarowania i nerwów sobie oszczędzisz.
Zgłoś
Eustachy6 2013-04-03, 22:57
Gdzie ten opis pod filmem?
Zgłoś
masterwow 2013-04-03, 22:57
seryjny samobójca już na niego czeka

podpis użytkownika

...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie