podpis użytkownika
Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
doskonała alegoria sumienia kim dzong tuska
Ewidentnie masz problem ze sobą

podpis użytkownika
Emerytowany saren
Bambi~ napisał/a:
Ewidentnie masz problem ze sobą
biedaczysko. a kogo ty chciałeś na sadolu spotkać? radosną kasie t.?
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
biedaczysko. a kogo ty chciałeś na sadolu spotkać? radosną kasie t.?
Sadol raczej nie jest miejscem do pokazywania swojego chorego oddania partii i poglądom politycznym

podpis użytkownika
Emerytowany saren
Bambi~ napisał/a:
Sadol raczej nie jest miejscem do pokazywania swojego chorego oddania partii i poglądom politycznym![]()
Jeżeli temat ma jakiś związek z polityką, to można zawsze poprowadzić jakąś dyskusję (która niestety jest prawie zawsze bezsensowna i polega na zamanifestowaniu swoich poglądów i "zjechaniu" oponenta).
Ale masz rację, p🤬lenie cały czas o Tusku itp. we wszystkich tematach (nie żebym był zwolennikiem tego złodzieja), pokazuje tylko głupotę fanatycznej walki o nic, co jest chyba jedynym celem Ja-ah-qu-ub-el na portalu..
A filmik fajnie zmontowany, piwko

podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.

Bambi~ napisał/a:
Sadol raczej nie jest miejscem do pokazywania swojego chorego oddania partii i poglądom politycznym
to w takim razie powinno się wyj🤬 chyba całą moderację za usuwanie tematów niewygodnych dla peło i zostawianie tych obrażających opozycję. może zajmijcie się prowadzeniem kanału phłemieła na youtube