Gameplay ze stosunkowo prostej produkcji, która jednak posiada kilka nowatorskich rozwiązań. Gra w zasadzie ma być pokazem możliwości technologii użytej przy jej produkcji, jednak zapewnia kilka chwil wyśmienitej zabawy (jeśli ktoś lubi offroad i stare trucki).
Grę można pobrać tutaj:
oovee.co.uk/games/upcoming-games/spin-tires/ Polecam
Konto usunięte
2012-06-02, 14:59
gra zajebista ale Wonziu jest bardziej zajebisty od gry : >
co do gry trzeba czekać na widok z kabiny i więcej pojazdów
I can fap to this
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy

. Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Z ciekawości ściągnąłem demko i muszę przyznać, że z takim realizmem w symulatorze się jeszcze nie spotkałem. Naprawdę pozytywne zaskoczenie, fajnie się jeździ po górach, dolinach

Piwko stawiam oczywiście
podpis użytkownika
Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
Konto usunięte
2012-06-03, 15:36
fajna sprawa ale dla maszynisty pociągu pkp
Facet zajebiście elokwentny, piwko za materiał. Gierkę warto ściągnąć, szkoda, ze nie ma jakiegoś Stara :p
Konto usunięte
2012-06-03, 16:22
Szerokości życzę i gumowych drzew
Konto usunięte
2012-06-03, 16:34
Przyznam, że Wonziu prowadzi jedyny kanał na youtubie o grach, który mnie nie wk🤬ia. Nie ma zbędnego p🤬lenia, dobre omówienia gier i prezentacja nietypowych produkcji.
juki
2012-06-03, 17:05
Wonziu na sadolu ;o
Byl na glownej na joemonster, teraz sadol. Niedlugo bedzie na redtubie.
Konto usunięte
2012-06-03, 18:49
czyli kierowcy kamazów w Polsce mają choroby sieroce XD
Konto usunięte
2012-06-03, 18:49
Macie jakies szybsze mirrory aby zassac ta gierke? Z oficjalnej strony ciagnie jak filmiki z harda
Konto usunięte
2012-06-03, 19:05
@up Fajnie że babcie w Twoim wieku grają w gry

Widzę że tylu sadoli wpadło na oficjalną stronę że aż padła. Tutaj macie mój upload:
speedy.sh/dGMp9/SpinTiresInstall.zip
ciekawe czy ci kolesie wiedza, ze sa mutowani po dwóch sekundach takiego filmiku
podpis użytkownika
fb.com/uookie
Konto usunięte
2012-06-03, 23:46
O, sprawdzenie tej gry dopisuję do listy "do zrobienia po sesji"...